gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Short βερσιον: Πως μπορω να συνδεσω 2 καμπινες των 8ohm ωστε να εχω 4ohm σε ενα live? Long βερσιον: Εχω τον mv50 clean ως βασικο ενισχυτη. Στις προβες τον εχω στη μεση, στα 25 watt, και ειμαι σε επιπεδα δυνατου ντραμερ. Σχεδιαζονται καποια live σε μικρα μαγαζια. Ελεγα να μη βαλω μικροφωνο, αλλα να χρησιμοποιησω τη καμπινα μου 1x12 ως βασικη πηγη ηχου. Εαν δεν ειναι αρκετη, ισως να εβαζα και μια δευτερη που εχω για ενισχυση. Θα ειναι συνολο στα 4ohm, αρα 50 watt ο ενισχυτης, η ενταση δεν θα λειψει και θα εχω λιγοτερο breakup. 1. Πως συνδεω μια 1x12 με μια αλλη 1x12. Αμφοτερες εχουν ενα input απο πισω. 2. Πως συνδεω μια 1x12 με μια 2x12. Η τελευταια εχει δυο input των 16 ohm και με διακοπτη γινεται 1x 8ohm. Εαν το εχω στα 8 ohm και συνδεσω τη δευτερη καμπινα στο δευτερο input κανω δουλεια? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Short βερσιον: Πως μπορω να συνδεσω 2 καμπινες των 8ohm ωστε να εχω 4ohm σε ενα live? Long βερσιον: Εχω τον mv50 clean ως βασικο ενισχυτη. Στις προβες τον εχω στη μεση, στα 25 watt, και ειμαι σε επιπεδα δυνατου ντραμερ. Σχεδιαζονται καποια live σε μικρα μαγαζια. Ελεγα να μη βαλω μικροφωνο, αλλα να χρησιμοποιησω τη καμπινα μου 1x12 ως βασικη πηγη ηχου. Εαν δεν ειναι αρκετη, ισως να εβαζα και μια δευτερη που εχω για ενισχυση. Θα ειναι συνολο στα 4ohm, αρα 50 watt ο ενισχυτης, η ενταση δεν θα λειψει και θα εχω λιγοτερο breakup. 1. Πως συνδεω μια 1x12 με μια αλλη 1x12. Αμφοτερες εχουν ενα input απο πισω. 2. Πως συνδεω μια 1x12 με μια 2x12. Η τελευταια εχει δυο input των 16 ohm και με διακοπτη γινεται 1x 8ohm. Εαν το εχω στα 8 ohm και συνδεσω τη δευτερη καμπινα στο δευτερο input κανω δουλεια? θεωρητικά παράλληλα. Αλλά άγνωστο πως είναι συνδεδεμένα τα inputs. Θα πρέπει να δεις που πανε τα καλώδια, αν και επίσης θεωρητικά κάθε καμπίνα έχει δυό ακροδέκτες πολύ απλά. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Για το 1 εχεις καποια λυση? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 πρεπει να κανεις καποια πατεντα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Μιλησα με τον φιλο που μου φτιαχνει πεταλια. Για παραλληλη συνδεση υπαρχουν αυτες οι ετοιμες λυσεις. Διαλεγω και παιρνω... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 το κουτακι δινει ολες τις επιλογες και ειναι πιο γερο και σιγουρο. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε 1. Πως συνδεω μια 1x12 με μια αλλη 1x12. Αμφοτερες εχουν ενα input απο πισω. Με έναν από τους τρόπους που ανέφερες πιό πάνω, καλώδιο ή κουτάκι. Το άθροισμα της ωμικής αντίστασης, θα εξαρτηθεί από τον τρόπο συνδεσμολογίας, σε σειρά ή παράλληλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχει κι' ένας τύπος ο χΩ*χΩ/χω+χΩ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Απο παλιό μου άρθρο: Αναφορά σε κείμενο Οι πιο διαδεδομένοι τρόποι σύνδεσης είναι σε σειρά και παράλληλα.Σε σειρά είναι όταν το δεύτερο συνδέεται αμέσως μετά το πρώτο.Παράλληλη σύνδεση είναι όταν π.χ. ο ενισχυτής έχει 2 εξόδους και το καθε μεγάφωνο συνδέεται σε διαφορετική ή όταν απο την έξοδο τα καλώδια μοιράζονται ως εξής: Οταν συνδέουμε τα μεγάφωνα μεταξύ τους το φορτίο τους αλλάζει ως εξής:Σύνδεση σε σειρά 2 μεγαφώνωνΔύο 2 ohm μεγάφωνα = 4 ohm Δύο 4 ohm μεγάφωνα = 8 ohmΔύο 8 ohm μεγάφωνα = 16 ohm Παράλληλη σύνδεση 2 μεγαφώνωνΔύο 4 ohm μεγάφωνα = 2 ohm Δύο 8 ohm μεγάφωνα = 4 ohm Δύο 16 ohm μεγάφωνα = 8 ohm Παράλληλη σύνδεση 4 μεγαφώνωνΤέσσερα 8 ohm μεγάφωνα = 2 ohmΤέσσερα 16 ohm μεγάφωνα = 4 ohmΤέσσερα 32 ohm μεγάφωνα = 8 ohm Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση