argytar Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 Στο public Ιερισσού συνάντησα και άλλη μια diy strat που εφτιαξε ο johnps Very nice! 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Στις 17/10/2019 στις 11:09 ΠΜ, argytar είπε Αν καταφέρουμε κανένα βορειονοϊζοκαφέ θα σας τη φερω, αν και ο αλδερμπόντυ δεν ακουμπάει τέτοια πράματα! Bgazei flyktaines - φουσκάλες πώς το λέτε στο Ελλάντα. Ναι αλλά αυτή θα την έπαιζα άνετα. Στα κλιψ μου άρεσε πολύ. Άντε Βόρειοι (άσε που κι εμείς Νότιοι γίναμε...) και Νότιοι ας βρεθούμε και στην έδρα μας καμιά φορά... Αποκέντρωση noiz, τώρα. ...να σας δείξω και το νέο μου custom OD που δεν αξιώθηκα ούτε να το ποστάρω wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, alderbody said: Ναι αλλά αυτή θα την έπαιζα άνετα. Στα κλιψ μου άρεσε πολύ. Άντε Βόρειοι (άσε που κι εμείς Νότιοι γίναμε...) και Νότιοι ας βρεθούμε και στην έδρα μας καμιά φορά... Αποκέντρωση noiz, τώρα. ...να σας δείξω και το νέο μου custom OD που δεν αξιώθηκα ούτε να το ποστάρω Άντε για ανέβασε ένα θρεντ να το χαζέψουμε ολίγον τι!!! παίζει στο σέςχιο σε δεκα μερες να εχω ΚΑΙ την κουνγκ φου ΚΑΙ την πιμπομαστερ θα γενει ο χαμούλης Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου 2019 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, argytar είπε παίζει στο σέςχιο σε δεκα μερες να εχω ΚΑΙ την κουνγκ φου ΚΑΙ την πιμπομαστερ θα γενει ο χαμούλης Θα πέσει πολύ κσύλο... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 αν καμετε φκιάξη δηλώνω παρών με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2019 On 10/23/2019 at 7:51 PM, dimsonic said: αν καμετε φκιάξη δηλώνω παρών Ωραίος Επόμενο σου κου θα γένει θα πέσει ενημέρωσις! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2019 46 minutes ago, argytar said: Ωραίος Επόμενο σου κου θα γένει θα πέσει ενημέρωσις! του Αγ Δημητρίου ή το άλλο? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2019 46 minutes ago, dimsonic said: του Αγ Δημητρίου ή το άλλο? το άλλο! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2019 Αγαπητέ argytar Στο ίδιο κλιπ μου παίζεις και VH και You Give Love a Bad Name. Ε, πως να μην μου αρέσει! Και strat και power και ολίγη από Gibson. Και με χαρακτήρα! Πολυεργαλείο η συγκεκριμένη, συγχαρητήρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
δημοσιεύτηκε από argytar,
Το αποτέλεσμα
Προτεινόμενο από Yannis Methenitis
5 reactions
Προς ανάρτηση
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.