Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα γειώσης ηλεκτρικου ρεύματος??


KurtC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ θα το γράψω για πρώτη και τελευταία φορά επειδή όντως όταν μετά με διάβασα δεν μου άρεσα απέναντι σου και ζητώ συγγνώμη γι αυτό,ότι ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ δεν είμαι...σοβαρός,οπότε συνυπολόγισε την χιουμοριστική μου διάθεση..

 

Όπα , ρε συ καμία περεξήγηση...ούτε καν!Θεωρώ ότι έχω αρκετό χιούμορ ώστε να παρεξηγούμαι με πόλυ πιο απλά και σοβαρά πράγματα. Για αυτό άλλωστε έβαλα και τα smileys.Απολύτως κανένα πρόβλημα, και προς θεού το ποστ μου είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα.

 

@KurtC: Ναι, εννούσα ότι είναι ή στο πεζοδρόμιο ή στον κήπο σου, οριακά στο πεζοδρόμιο...λάθος διατύπωση. Αλλα και πάλι, θα κάνανε έργα εξω από το σπιτι σου και δεν θα έπαιρνες χαμπάρι? Τέσπα, από την στιγμή που ανέλαβε ηλεκτρολόγος... υπομονή και όλα λύνονται.Πάντως δοκίμασε τον εξοπλισμό σου στο σπίτι κάποιου φίλου σου, τουλάχιστον να δεις αν είναι όντως η έλλειψη γείωσης το πρόβλημα.

Τσάμπα καίει η....κονσόλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κανανε εργα αλλα δεν ημουν εδω,σπουδαζω πανω στην Κοζανη και ετσι δεν ξερω τι παιχτηκε.Κανανε και κατι εργα για ενα δικτυο τηλεφωνικης εταιριας που ειναι σε ενα μαγαζι διπλα μου.Τωρα τι να πω,ο ηλεκτρολογος θα μιλησει.Προς Θεου,παρεξηγησεις στα ποστ δεν παιζουν απο κανεναν χρηστη,κουβεντα κανουμε σαν μια παρεα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 8 χρόνια αργότερα...

Το ιδιο πρόβλημα με τη γείωση αντιμετωπίζω κι εγω παίδες..στο βιολί..κρατώντας κλειστές τις ρε και ΣΟΛ χορδές το γειωνω..όταν τις αφήνω ένας μόνιμος βόμβος ακούγεται..δε συμβαίνει σε ολα μου τα παιξίματα..αλλα δυστυχώς εμφανίζεται συχνα..υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης?

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου