Προς το περιεχόμενο

Terra Vibe PL1-PL2


nma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι είναι το pl1 kai to pl2?? Εγώ ξέρω πως σε κάποιες συναυλίες υπάρχει VIP εισητήριο το οποίο είναι σε έναν υπερυψομένο χώρο με πάγκους στα δεξιά, ενώ σε μερικές συναυλίες είναι ΚΑΙ λίγος χώρος μπροστά στη σκηνή(όπως στον Waters)... Βέβαια υπάρχουν και κάποιες (px placebo) όπου οι vips είναι μόνο στους πάγκους και με κανονικά εισητήρια πας αρένα και.. ότι προλάβεις..

 

Βέβαια όλα αυτα με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν vip εισητήρια!!!χεχε :lol: :lol: ..

 

Πολύ μπερδεμένο.. Πάρε ένα τηλέφωνο στο ticket house, ή στείλε ένα e-mail και θα σου πούνε τι παίζει σε συγκεκριμένες συναυλίες... Αυτά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

thank's!!!

Οπως ακριβως τα λες ειναι , μονο που την VIP την λένε τωρα PL1 και ειναι στα πλαγια , αρκετα μακρια απο την σκηνη αλλα λεει οτι εχει καλη οπτική....

Θα δείξει σε 5 μήνες!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α αλλάξανε?? Λοιπόν αυτο που σου λέω είναι.. Tα Pl1 είναι πίσω δεξια και βλέπεις όντως πολύ καλα, αφου είναι πιο ψηλά, και έχει πάγκους.. Βεβαια πάρε ένα τηλέφωνο, μήπως καλύπτει και ζώνη πιο μπροστά, αν σκέφτεσαι να τα δώσεις τα παραπάνω..

 

Βέβαια εγώ είμαι της γνώμης πως αξίζει το vip μόνο για μπροστά.. Βέβαια είμαι και 17 χρονών οπότε λογικό.. Δεν πάω σε live για να την αράξω!.. :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου