Προς το περιεχόμενο

Τα πρώτα άλμπουμ των.......


Ritchie22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βάλτε όποιους θέλετε...Deep Purple; Judas Priest; Scorpions; Fleetwood Mac; Συγκροτήματα που η μετέπειτα εμπορική τους πορεία επισκίασε τα αριστουργήματα με τα αποία είχαν αρχίσει την καριέρα τους...Γνώμες, Σχόλια, Παραδείγματα... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ε όχι και Metallica. Από πού κι ως πού έχουν επισκιαστεί τα πρώτα τους albums? Αν θυμάσαι οι Metallica ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα πολύ πριν βγάλουν τα Load/Reload, ακόμη και πριν το Metallica (Black Album).

 

Scorpions ίσως να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Στο ευρύ κοινό είναι γνωστές οι δουλειές τους από τότε που μπήκε ο Jabs, συν ένα δυο τραγούδια, τύπου In Trance, Born To Touch Your Feelings άααααααααααααντε και κανα We'll Burn The Sky.

 

Αυτό όμως για groups που ψιλοάλλαξαν τον ήχο τους. Γιατί αλλιώς και τα πρώτα cd των Queen δεν είναι τόσο γνωστά όσο τα επόμενα (μέχρι το A Night At The Opera), των Floyd ή και σε mainstream, πχ Shakira...... Γενικώς σπάνια κάνει μπαμ ένα group από τον πρώτο δίσκο και να γίνει γνωστό ευρέως, και να παραμείνει κιόλας. Αλλά δεν είναι ντε και καλά ότι τα επισκιάζει κιόλας. Για χτυπητές τέτοιες περιπτώσεις θα έλεγα τους Scorpions πάντως, καθώς η δημοτικότητα των albums όπου έπαιζε ο Jabs είναι απείρως μεγαλύτερη από των παλιών... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για πλάκα το είπα menelaos αυτοί κάναν το αντίθετο έβγαλαν αλμπουμάρες και μετά είπαν μια που κάναμε και κάτι καλό ας το καταστρέψουμε

 

:lol: :lol: :lol:

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν εχω καταλαβει ακριβως ποιο ειναι το θεμα μας , αλλα θελω να πω οτι δεν εχω σταματησει να ακουω τον πρωτο δισκο των iron maiden (τον ομωνυμο δηλαδη ) , παρολο που εχω σταματησει να ακουω αυτο το ειδος μουσικης (δηλαδη το παλιο rock , hard και heavy) .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θεωρώ το πρώτο album των dream theater ένα απίστευτο album, το when dream and day unite το οποίο βέβαια υστερεί στην παραγωγή.... Και ναι σίγουρα τα επόμενα albums το επισκίασαν αν και οι ίδιοι οι theater το προώθησαν με τα Live τους κλπ....

 

Αριστούργημα...

 

Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ...

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου