Επισκέπτης Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αποφάσισε..για τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ μιλάς ή για τους περισσότερους? γιατί με μπερδεύεις... αυτοι που σου γράφω ΕΙΝΑΙ οι καλύτεροι (τεχνικά) κιθαρίστες του πλανήτη. Για να δούμε ποιος drink and post παραθέτω την πρώτη λίστα που βρήκα https://www.rollingstone.com/music/music-lists/100-greatest-guitarists-153675/ Ξεκίνα να μετράς από τον πρώτο και πες μου πόσες τελεκάστερ θα δεις στους πρώτους 20-30... Επίσης, βρες όποια άλλη λίστα θες και επανάλαβε τη διαδικασία. Αλλά ξέρω, είναι γνωστό πως αυτές οι λίστες δεν είναι καλές, επειδή ΕΣΥ έχεις τη δική σου προσωπική λιστα που είναι η καλύτερη, και οι κοτοπουλάδες που σου αρέσουν είναι οι καλύτεροι τεχνικα αλλά και γενικώς... Για να το κλείνουμε λοιπόν, ούτε η tele είναι η "καλύτερη" κιθάρα, ούτε οι "καλύτεροι" κιθαρίστες παίζουν με τέλε. Απλά κι ωραία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, JimmyPap είπε Για να δούμε ποιος drink and post παραθέτω την πρώτη λίστα που βρήκα https://www.rollingstone.com/music/music-lists/100-greatest-guitarists-153675/ Ξεκίνα να μετράς από τον πρώτο και πες μου πόσες τελεκάστερ θα δεις στους πρώτους 20-30... Επίσης, βρες όποια άλλη λίστα θες και επανάλαβε τη διαδικασία. Αλλά ξέρω, είναι γνωστό πως αυτές οι λίστες δεν είναι καλές, επειδή ΕΣΥ έχεις τη δική σου προσωπική λιστα που είναι η καλύτερη, και οι κοτοπουλάδες που σου αρέσουν είναι οι καλύτεροι τεχνικα αλλά και γενικώς... Για να το κλείνουμε λοιπόν, ούτε η tele είναι η "καλύτερη" κιθάρα, ούτε οι "καλύτεροι" κιθαρίστες παίζουν με τέλε. Απλά κι ωραία www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Yameth, καλοκαίριασε το πήρες χαμπάρι? Το έχεις πάει για σέρβις το σάιτ? Όταν το πας, πες του μάστορα να τσεκάρει το ψυγείο, γιατί ανεβάζει θερμοκρασία τελευταία. 7 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Η καλύτερη κιθάρα είναι βέβαια .... αυτή που δεν έχω αποκτήσει ακόμα. Να πάει στα απαντημένα παρακαλώ. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Η όλη φάση μου θυμίζει σαραντα-φεύγα τύπους που τσακώνται στα σοβαρά για το αν το XBOX είναι καλύτερο από το πλεϊστέσιο, όχι το Νιντέντο είναι το καλύτερο κτλ Εγώ ό,τι γράφω πάντως το γράφω σε χαλαρή διάθεση (ελπίζω και εσείς) και αν σας είχα από κοντά για μπύρες θα σας έλεγα ''που πάτε ρε καημένοιιιι, η Στρατ είναι το απόλυτο όργανο'' Εννοείται ότι ο οποιοσδήποτε άσημος ή σούπερ σταρ ή παικταράς μπορεί να βγάλει βίντεο ''γιατί η Τελεκάστερ ή η BC Rich Mockinbird is the best guitar ever, and here's why'' και εννοείται ότι θα γίνει συζήτηση επί του θέματος*** *** αν και δεν υπάρχει λόγος για ΚΑΜΙΑ συζήτηση, διότι η ΑΠΟΛΥΤΗ κιθάρα είναι η στρατοκάστερ 1 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 2 minutes ago, Lord_Goumis said: Η όλη φάση μου θυμίζει σαραντα-φεύγα τύπους που τσακώνται στα σοβαρά για το αν το XBOX είναι καλύτερο από το πλεϊστέσιο, όχι το Νιντέντο είναι το καλύτερο κτλ Για τον cos μιλάς? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Για τον cos μιλάς? α καλά, αυτός είναι καμμένος Son-άκιας - πλεϊστεισονάκιας Επεξεργασμένο 10 Ιουνίου 2020 από Lord_Goumis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 πάμε 10. Pete Townsend 9. Duane Allman 8.Eddie Van Halen 7. Chuck Berry. Ετσι κι αλλιώς....ψαροκασέλα έχει 6. BB King. Guess what! 5. Jeff Beck. Δεν χρειάζεται για όσους ξέρουν ιστορία 4. Keith Richards . Δεν χρειάζεται 3. Jimmy Page. Δεν χρειάζεται. 2. EC 1. Jimi Hendrix με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2020 7 minutes ago, dimsonic said: 1. Jimi Hendrix Κι αυτός με tele νόμιζε ότι έπαιζε. Από το λιώσιμο δηλαδή ... 6 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση