Dixie Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2022 Αφού σας ευχαριστήσω πρώτα για τις απαντήσεις που έλαβα σχετικά με την αγορά ακουστικού ενισχυτή ή αυτοενισχυόμενου ηχείου (επέλεξα τη λύση του Fishman), σκέφτηκα να δαπανήσω κι ένα σχετικά μικρό ποσό για αγορά μιας πεταλιέρας για την ηλεκτρική μου κιθάρα. Στη κατοχή μου έχω κάποια ακριβά πετάλια (όλα πρώτο χέρι) από γνωστούς Έλληνες κατασκευαστές, αλλά και από το εξωτερικό. Απλά επειδή τώρα θέλω και την ευκολία μου...π.χ. να συνδέω τη κιθάρα στον Boss Katana Mini και να τζαμάρω όπου θέλω, δίχως καλώδια κλπ, είπα να προβώ στην αγορά μιας πεταλιέρας. Έκανα μια μικρή έρευνα, είδα κάποια βίντεο στο YouTube, διάβασα κριτικές, αλλά θέλω και τη γνώμη σας. Μπάτζετ μάξιμουμ ως 250 ευρώ. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον η BOSS GT-1. Είδα και μια αγγελία εδώ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2022 H Boss GT1 είναι μια χαρά. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2022 Όπως είπε πιό πάνω ο @Superfunk, είναι μία χαρά, ειδικά από οικονομικής πλευράς. Απλά κοίταξε και την χρονολογία κατασκευής, εάν σε ενδιαφέρει, για παράδειγμα:Boss GT-1 (2016) €205 ◄ Boss GX-100 (2022) €611 ◄ Καταλαβαίνω πως η διαφορά τιμής είναι η τριπλάσια αλλά είπα μήπως σε ενδιαφέρει αυτός ο παράγοντας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2023 Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει καποια πεταλιερα με αξιοπρεπες spring reverb; (να μπορει να σταθει σε surf) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2023 https://www.nakas.gr/en/proionta/mousika-organa/kithares/efe-petalia/zoom-zoom-g1-four-polyefe-ilektrikis-kitharas_839557/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση