Προς το περιεχόμενο

Αγορά Κιθάρας... Την γνώμη σας παρακαλώ.. :)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ!!! :D παιζω rock κυριως εχω μια kramer αρκετα γκαζιαρικη και λεω να παρω κατι τωρα με λιγο πιο ποιοτικο ηχο πιο μπλουζατα καθαρα και οσο για τα βρωμικα τα βρισκουμε με τους μαγνητες... ;) θα ηθελα αν μπορειτε να δειτε μερικες κιθαρες που εχω βρει και να μου πειτε την γνωμη σασ για αυτες ή και αν θελετε να προτεινετε κατι αλλο... :D thx παιδες :D

επισης απο αυτο το thomann οσες fender δεν λεει αν ειναι mexico usa η οτι αλλο πως μπορω να μαθω τι ειναι? (θα ηθελα mexico η κατι παρομοιο αν εχετε να προτεινετε κοντα στα 500 euro :) )

 

http://www.thomann.de/gr/fender_lite_ash_stratocaster_mn_blk.htm

 

http://www.thomann.de/gr/fender_mex_std_strat_rw_cr_upgrade.htm

 

http://www.thomann.de/gr/fender_mex_std_strat_aw.htm

αυτες ειναι μερικες απο οσες εχω δει οπως καταλαβαινετε δεν ξερω τιποτα απο fenders και τα εχω λιγο χαμενα... βοηθειααααααα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Γεια σου φιλε. Οι επιλογές που έχεις κάνει είναι όλες τους οκ. Και οι τρεις κιθάρες είναι mexico. Από τις τρεις αυτές υπερέχει σαφώς η πρώτη (lite ash strat). Η συγκεκριμένη είναι μια ειδική έκδοση με καλύτερα ξύλα από τις αλλες δύο (σώμα lite ash και μπράτσο bird's eye maple) και μαγνήτες Seymour Duncan Alnico. Το οποιο σημαίνει ότι έχεις ήδη κορυφαίους μαγνήτες που σε άλλες περιπτώσεις θα πλήρωνες επιπλέον (και δεν ειναι και φτηνοί). Θα βρεις αυτές τις κιθάρες σε πολλα μαγαζια στην ελληνική αγορά να τις ακούσεις και θα δεις την διαφορά.

 

Σε παρόμοια λεφτά μία καλή και κλασσική εναλλακτική είναι και η Epiphone με τις διάφορες Les Paul.

 

Η Lite Ash Stratocaster πάντως είναι από τις κορυφαίες επιλογές σε αυτά τα λεφτά για αυτό που λες οτι ψάχνεις.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω θα προσθεσω τα 2 πιο ενδιαφεροντα και οικονομικα συμφεροντα (ειδικα αν λαβει κανεις υποψιν τα specs) μοντελλα της fender:

 

http://www.thomann.de/gr/fender_60s_classic_player_strat_rw3sb.htm

 

http://www.thomann.de/gr/fender_50s_classic_player_strat_mn2sb.htm

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης η σειρά light ash, δεν είναι Μεξικάνικη αλλά Κορεάτικη. Για τα χρηματά της παίζει πολύ γερά στον ανταγωνισμό μίας και προσφέρει μαγνήτες Seymour Duncan από "μαμά" αλλά δυστυχώς η ποιότητά της παίζει χειρότερα από τις Μεξικανικές, δηλαδή ή θα σου ρθει και θα παίζει - ακούγεται perfect ή θα είναι για το τζάκι. Αν ήταν να επιλέξω εγώ, προσωπικά θα κοίταγα περισσότερο τις Μεξικάνες, και ιδιαίτερα αυτές που προτείνει ο Fenderiarhs. Είναι πολύ απλά πολύ καλές ή και καλύτερες από τα λεφτά που θα διαθέσεις. έχουν επί παραδείγματι, σχεδίαση από το κάστομ σόπ της Φέντερ ειδικά για παραγωγή, εξαιρετικούς μαγνήτες από το εργοστάσιο, γέφυρες που θα ζήλευαν ακριβότερα μοντέλα και midi Jumbo τάστα, που είναι προσόν για μεξικανικές, μίας και η σειρά στάνταρντ, έως τώρα έχει τα παλιά τύπου vintage. :wink:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Να επισημάνω ότι ψήφισα μεταξύ αυτών που είχες ήδη προτείνει.

Γι αυτές που προτείνουν οι fenderiarhs και taq έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

 

Να διευκρινήσω επίσης ότι δεν έχω παίξει με καμία από τις κιθάρες που αναφέρονται σε όλο το thread.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωχ, κορεάτικη η lite ash; Sorry γραψτε λάθος. Με μια που ειχα παιξει πάντως είχα μείνει εντυπωσιασμένος (για αυτά τα λεφτά μιλάμε πάντα, ε; ).

 

Συμφωνώ και με τις προτάσεις του fenderiarhs. Διάβασα πρόσφατα και ένα review για τις συγκεκριμένες σε αγγλικό περιοδικό και έγραφαν τα καλύτερα, ειδικά για την 50'ς.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator
Ωχ' date=' κορεάτικη η lite ash; Sorry γραψτε λάθος. Με μια που ειχα παιξει πάντως είχα μείνει εντυπωσιασμένος (για αυτά τα λεφτά μιλάμε πάντα, ε; ).

[/quote']

 

Καλά μην το δένεις και για σίγουρο ότι korea=για το τζάκι.

Σε μαζικά βιομηχονοποιημένες κιθάρες δεν είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο. Για παράδειγμα αυτή που έπιασες καλή δεν ήταν? Εξάλλου, ας τη γυρίσει πίσω μέσα σε 30 μέρες αν είναι πατάτα.

 

Και οι άλλες 2 (οι mex) βέβαια είναι ίσως άλλη ιστορία...

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω στη 50's είναι το 8-βιδο pickguard που με τον καιρό μπορεί και να τα πάρει. (Μικρό το πρόβλημα δηλαδή).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι σχετικά άσχετο (αλλά και σχετικό)... Οι κιθάρες ή τα μπάσσα που έρχονται από thommann έρχονται όντως σεταρισμένα και αφού περάσουν από έλεγχο όπως λέει; Έχει αγοράσει κανείς κιθάρα ή μπάσσο από εκεί; Για πεταλια καλώδια κτλ δεν το φοβάμαι να παραγγείλω, κιθάρα όμως κολλάω κάπως... Ξέρετε, γουρούνι στο σακκί και τα σχετικά...

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου