Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η πραγματική εμφάνιση της κιθάρας είναι αυτή που βλέπεις όταν την κοιτάς. Επεξεργασμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 από Κβαντική Διεμπλοκή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δωσε μου οτι strat εχεις να τις παιζω εγω κι εσυ να τις κοιτας. SOLVED . Επεξεργασμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 από Spyros Delta 5 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Υπάρχουν δύο οπτικές μιας κιθάρας. Η μία απέναντι (peoples' view) και η άλλη στην αγκαλιά σου σε κάθετη κάτοψη (players' view). Δεν συνάδουν πάντα τα δύο. Π.χ. εμένα με χαλάει αισθητικά να βλέπω το headstock της Stratocaster όταν παίζω (που κάνει σαν _/-), ενώ το θεωρώ αριστούργημα όταν το κοιτάω από απέναντι. Απολαμβάνω την αίσθηση του πως δένει το σώμα της με το δικό μου, ενώ αυτή η σχέση είναι που με κάνει να μη γουστάρω τις Telecaster. Νομίζω πως αυτό προσπάθησε να μας πει ο @Grey αν δεν κάνω λάθος. 3 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε Απολαμβάνω την αίσθηση του πως δένει το σώμα της με το δικό μου Ουάοοοο... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε αυτή η σχέση είναι που με κάνει να μη γουστάρω τις Telecaster. Να πεις ένα μεγάλο "μπράβο" από μένα στην σχέση σου. Άντε, με το καλό κι ο γάμος ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση