fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Δείγμα δωρεάν: - IIm7, Vsus4/7, V7, V7(b5), I7(!) - Imaj, I(b5)7, Imin6, V/3 Υπόσχομαι(,) δε(,) θα δείτε προκοπή. Κάτι δεν μου κάθεται καλά στο 2ο δείγμα. Και το πακέτο είχε τσιγάρα μέσα. Είσαι απατεώνας ρε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και το πακέτο είχε τσιγάρα μέσα. Αααα δε θέλω παράπονα, ήδη από 10 ευρώ πήγες 10-3,80=6,20! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Αααα δε θέλω παράπονα, ήδη από 10 ευρώ πήγες 10-3,80=6,20! Το επόμενο το θέλω σε πακέτο cohiba. Να αξίζει τον κόπο δηλαδής. Και μην γράψεις πάλι Imaj, IV, IVmin, Imaj. Τρεις φορές μου το έχεις στείλει μέχρι τώρα ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Σημείωνω: "την άλλη φορά να στείλω κοχύλια". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Ali Barout είπε Εγώ με 10 ευρώ το μήνα είμαι εύκαιρος. Αλλά μην περιμένεις τίποτα συνθέσεις σοβαρές αρχηγέ. Κανα δύο αρμονικές αλυσίδες εκεί να ρίξουμε στάχτη στα μάτια, ίσα για να ξαναβγούμε. έχεις δει κανέναν να κονομάει τελευταία με σοβαρές συνθέσεις? Αυτά είναι για ρομαντικούς. χαχαχαχαχχαχαχα 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση