Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 Thanks @ez. Θα περιμένω τα αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, ez είπε όλα, ακόμα και τα πιο προσεγμένα τεστ τέτοιου τύπου αδυνατούν να περάσουν πραγματική εικόνα στον ακροατή αφού δεν γίνεται να μεταφέρεις την αίσθηση στο χέρι Α γεια σου βρε Ηλία. Αυτό ακριβώς. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 47 λεπτά πριν, ez είπε @kpeyos 11-49 συνήθως απλές σλίνκυ Έρνι Μπολ Άμα δεν παίζεις με 10-38 δεν δυνάμεθα ν' ακούσομεν τας διαφοράς. 2 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 Ακόμα ένα κλιπάκι με την ίδια σειρά απο την ίδια θέση αλλά χωρίς το analogman Με ήχο κράντσυ μόνο απο τον ενισχυτή στα ίδια σέτινγκς Αργότερα θα πω και ποιά κιθάρα/μαγνήτης αντιστοιχεί στα 3 αποσπάσματα του κλιπ 3 Lester clean .mp3 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Η 1η έχει τους μαγνήτες που θα επέλεγα για τη δικιά μου. Η 2η σαν να έχει 300kΩ ποτενσιόμετρο. Η 3η είναι από το (ξε) Κουρδιστάν; Επεξεργασμένο 3 Αυγούστου 2023 από Nestoras 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Η 1η έχει τους μαγνήτες που θα επέλεγα για τη δικιά μου. Δεν απορώ, είναι οι πιο κοντινοί σε ροκ αισθητική 80ς/90ς 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 Έλα κι ένα με νεκ μαγνήτη καρφί στον ενισχυτή να δέσει το γλυκό Ίδια σειρά και ρυθμίσεις ποτς στο 10 3 neck.mp3 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 Καθαρά αισθητικά, αυτό που έχω να πω είναι ότι η τρίτη έχει μια ατίθαση αλητεία που νομίζεις ότι θα σου φύγει και θα αρχίσει να παίζει μόνη της. Τα περί λεπτομερειών σωμάτων, βαρών, μαγνητών κλπ. για LP, δεν τα ξέρω καθόλου. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 30 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Καθαρά αισθητικά, αυτό που έχω να πω είναι ότι η τρίτη έχει μια ατίθαση αλητεία που νομίζεις ότι θα σου φύγει και θα αρχίσει να παίζει μόνη της. Παιδί μου να εμπιστεύεσαι το ένστικτο και την αισθητική σου, κερδισμένος θα βγεις Αν η αλητεία είναι το ζητούμενο, όντως η τρίτη μάλλον θα κέρδιζε 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2023 Απάντηση: Η πρώτη κιθάρα που ακούγεται στα κλιψ είναι η Greco EG500 με τους Maxon Η δεύτερη η χειροποίητη με τους Tom Holmes Η τρίτη η chambered Greco με τους Dry Z 3 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση