Προς το περιεχόμενο

Απορία για Edge-pro tremolo


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα αγόρασα μια Ibanez RG2550 prestige με Edge-pro tremolo και έχω προβληματιστεί με το tremolo bar,γιατί δεν στέκεται σταθερό αν το αφήσω ενώ είναι σε οριζόντια θέση,δηλ. παράλληλη με τις χορδές (ενώ σε άλλες κιθάρες της Ibanez με το ίδιο tremolo system έχω δει ότι μένει σταθερό σε όποια θέση κι αν το αφήσεις),παρόλο που έχω βάλει καινούρια Teflon washers(όποιος έχει κιθάρα με Edge pro θα καταλάβει).

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει η τυχαίνει να έχει το ίδιο μοντέλο please ας μου απαντήσει επί του θέματος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω την ιδια κιθαρα, και δεν γινεται κατι τετοιο, στα παλιοτερα μοντελα οπου το tremolo arm ηταν βιδωτο και οχι κουμπωτο γινοταν.

Γιατι ομως να θες το arm μονιμα παραλληλα στις χορδες? οπως το βλεπω εγω μονο ελευθερια απο το δεξι σου χερι θα κοψει :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανώς θα το θέλει εκεί για συγκεκριμένες φράσεις και μετα να το βάζει πίσω.Κατάλαβα τι εννοείς...Εγώ το κάνω αυτό στο Floyd σφίγγοντας μια βιδούλα που στερεώνει το arm και όπου και να το αφήσω κάθεται.Υπάρχει κάτι αντίστοιχο να κάνεις και εσυ;;

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είτε αλλάζεις το πλαστικό που έχει στην βάση το τρέμολο arm [για να κουμπώνει σφικτά], είτε κοπανάς την άκρη του λίγο με ένα σφυράκι [κολπάκι που μου δειξε ο Τζίμης]. Ένα από τα δύο πρέπει να το κάνεις κάθε δύο - τρεις μήνες [ανάλογα και με την χρήση του tremolo].

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το πλαστικό που λες,δηλ. το Teflon washer(για την ακρίβεια 2 τέτοια παίρνει το tremolo arm),το άλλαξα κάποια στιγμή και ενώ αρχικά φαινόταν ότι έμενε σταθερό μετά από λίγη ώρα χρήσης πάλι τα ίδια.Για να απαντήσω και στο ερώτημα του stavrilian,όντως μου δίνει ελευθερία,αλλά θα το ήθελα σταθερό ακριβώς για το λόγο που λέει ο janick και πέρα από αυτό με ενδιαφέρει να ξέρω μήπως η κιθάρα έχει πρόβλημα,γιατί έσκασα και αρκετά για να την πάρω.Παρεμπιπτόντως,δεν υπάρχει βίδα ή κάτι τέτοιο απ'ότι έχω δει που να σου επιτρέπει κάποια σχετική ρύθμιση.Το κόλπο με το σφυρί για να πω την αλήθεια μου φοβάμαι να το κάνω εγώ,προτιμώ να πάω στον ίδιο το Τζίμη.Βασικά,τι ακριβώς πετυχαίνεις με το να το χτυπήσεις δεν καταλαβαίνω,αλλά όλο και κάτι περισσότερο ξέρει ο Τζίμης!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου