Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Και για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια αυτού του σατανιστικού βίντεο, ιδού πώς διαβάζεται ο τίτλος: Σταρατοκαστα.mp3 4 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 και επειδή φιρί φιρί το πάτε, ορίστε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Τώρα γιατί δεν σας άρεσε, εντάξει γούστα είναι αυτά. Εμένα δεν μου αρέσει σαν design, στα υπόλοιπα δεν μπορώ να σχολιάζω, αν είναι δηλαδή λειτουργικά "νορμάλ" έτσι πως είναι και τι ζόρι μπορεί να τραβάει ο κιθαρίστας για να την φέρει στα ίσα της κάθε φορά που την ανοίγει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Εμένα δεν μου αρέσει σαν design, στα υπόλοιπα δεν μπορώ να σχολιάζω, αν είναι δηλαδή λειτουργικά "νορμάλ" έτσι πως είναι και τι ζόρι μπορεί να τραβάει ο κιθαρίστας για να την φέρει στα ίσα της κάθε φορά που την ανοίγει. το design ακολουθεί το form follows function που εδώ είναι η φορητότητα. Προφανώς και μια folding κιθάρα θα έχει θέματα να "έρθει" όταν είναι διπλωμένη. Εδώ καινούργιες χορδές βάζεις και θέλει ώρες να έρθει και αρχίζεις κόλπα, τι κόλπα δηλαδή, αυτά που κάνει ο θείος ο τύπος είναι απόλαυση με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Αυτό με την βαλίτσα πάντως είναι ωραίο κόλπο. Της κάνεις κι έναν διπλό πάτο, να κρύβεις μέσα τα ναρκωτικά, και είσαι μπερκέτης. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε και επειδή φιρί φιρί το πάτε, ορίστε Τιμούλα ξέρουμε? Για την ιστορία πάντως, τέτοιες καγκουριές έχουν γίνει και σε synths/MIDI keyboards κατά το παρελθόν, είχε κυκλοφορήσει κάποτε synth που όταν το σήκωνες σε μια ορισμένη γωνία και το κούναγες έκανε αλλαγή pitch στον ήχο. Δεν ξέρω πόσοι το αγόρασαν, υποψιάζομαι ότι ο Keith Emerson ήταν μέσα στους ελάχιστους πελάτες. Παρακάτω ένα σπαστό digital piano. 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, manosx είπε Εισαγωγάρα! Κομματάρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Α να μου χαθείτε. Δεν ξερετε να εκτιματε τα καλα πράματα Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Εισαγωγάρα! Κομματάρα! Κυκλος 5ων? 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση