Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη σας και για μένα....


nikoskor41274

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σε όλους

 

Δουλεύω αυτό το κομματι κανα μήνα τώρα...Είναι στο περίπου η δομή που θα έχει όταν πάρω τους στίχους που περιμένω.Βέβαια θά είναι λίγο ποιο γέματο στην τελική του μορφή.

Περίμένω τα σχόλια σας και μουσικά και ηχοληπτικά(απο ήχο/mixing/mastering έχω μαύρα μεσάνυχτα).

 

 

http://www.myspace.com/nikoskor412

 

 

 

Υ.Γ. Ηλεκτρική με Guitar Rig 2, Ακουστική καρφί > προενίσχυση > καρτα > cubase, μπάσο - keyboards - drums όλα midi

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα μια χαρά είναι, αλλά η πάγια γνώμη μου είναι ότι αν δεν ακούσουμε τις lead γραμμές (φωνή στην προκειμένη περίπτωση) δεν έχει νόημα να πούμε τίποτα. Δηλαδή έχεις το background αλλά δεν έχουμε ακούσει το θέμα, άρα τι να πούμε? :)

 

Ο ήχος συνολικά δεν είναι κακός (ειδικά για κάποιον που έχει "μαύρα μεσάνυχτα" - όπως κι εγώ άλλωστε), το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι η μία κιθάρα πρέπει να είναι λίγο ξεκούρδιστη, όχι εντελώς, μια-δυο χορδές μόνο. ;) Πέραν αυτού φυσικά υπάρχει άπειρος χώρος για βελτίωση ηχητικά, αλλά δε θα έλεγα ότι υπάρχει και "πρόβλημα", και σίγουρα δεν είμαι ο αρμόδιος για να μιλήσω για κάτι τέτοιο. Ίσως μόνο ότι η ρυθμική έχει λίγο περισσότερα μεσαία απ'όσα θα'θελα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μενελαε, ειναι αναλογα πως βλεπεις τον ρολο της φωνης. Αν την βλεπεις ως ακομα ενα οργανο, δεν ισχυει αυτο που λες, αν την βλεπεις ως το κυριο μερος του κομματιου, τοτε ισχυει αυτο που λες.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μενέλαε σίγουρα με την φωνή και τους στίχους εννοείτε οτι θα είναι αλλο πράγμα.Απλα το ανέβασα ώς ιδέα που θα εξελιχθεί και έτσι μιά αποψη γιά ατμόσφαιρα/ύφος κλπ ήθελα και φυσικά γνώμη για ήχο κλπ.

 

Thanx για την αποψή σου...

 

 

Παρεπιπτώντος κατέφθασαν και οι στίχοι οπότε πρόσεχως νέα version...

Βέβαια θα πρέπει να βρώ και φωνή γιατί αν τραγουδήσω εγώ θα γίνει avant garde - death το κομμάτι. :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια σου Νίκο, έμενα το κομμάτι σου μου άρεσε, μπορώ να "καταλάβω" την μελωδία της φωνής, σκέψου κανα πιανάκι και σίγουρα να βρεις καλό στίχο+φωνή και να έχει πιο μικρή διάρκια χρόνου.

:wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο nick!Γιατί πάνω απ'όλα η λιτότητα :)Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν το synth που έβαλες στο βάθος,θα προτιμούσα cello ή κάτι άλλο.Μπορείς επίσης να προσθέσεις στη δομή του κομματιού (intro-outro-bridge ό,τι θες)Πιστεύω με μια φωνή θα δείξει πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο nick!Γιατί πάνω απ'όλα η λιτότητα :)Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν το synth που έβαλες στο βάθος' date='θα προτιμούσα cello ή κάτι άλλο.Μπορείς επίσης να προσθέσεις στη δομή του κομματιού (intro-outro-bridge ό,τι θες)Πιστεύω με μια φωνή θα δείξει πολύ.[/quote']

 

Ωπ!!!! με τσάκωσες ...Η αλήθεια είναι ότι είμαι φιλομινιμαλιστης.Φταίει η επιρροη απο το ΖΕΝ...Τεσπα!!!!

Thanx!!!!

 

 

Υ.Γ. Δυστηχώς με τα keyboards δεν τα παω και πολυ καλά...Στο μυαλο μου έχω πιάνο ( οπως είπε και ο BRAIN) αλλά δεν έχω πιανίστα...Μάλλον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να συνεργαστώ με κανα χριστιανό (ή και βουδιστή no problem ...λογω και τής αγάπης για το ZEN... :) :) :) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου... Ομορφο κομματι... Μου θυμισε κατι στην αρχη, αλλα μετα οκ!!!

Ενα αργο σολο κιθαρας πιστευω οτι θα εδινε κατι παραπανω στο κομματι..

Επισης πιστευω οτι το μπασο που εβαλες δεν ειναι το καταλληλο.. Θυμιζει το μπασο που χρησιμοποιουσε ο Cave στα πρωτα του κομματια, οπου το μπασο παιζει τονικα με πολλα χτυπηματα, αλλα ουτε κι ο Cave ειχε πετυχει κατι καλο με αυτο.. Εαν ανελυες λιγο περισσοτερο κατα το παιξιμο θα εκανε πιο ατμοσφαιρικο τον ηχο... Μπορω να σου περασω κανα sample για να καταλαβεις τι εννοω εαν το θες... Παντως θα ηθελα να το ακουσω ολοκληρωμενο. Θα ειναι ομορφο!!!

ttp://myspace.com/funkybluequintet

Bass Player

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου