Προς το περιεχόμενο

Laney LC15


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να παρω τον LC15 της Laney αλλα τα μισα απο αυτα που ακουω ειναι καλα και τα αλλα μισα ειναι αστα να πανε . Τον εχει κανεις η μηπως ξερετε τιποτα ; Ο ενισχυτης αυτος προοριζεται για σπιτι αποκλειστηκα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι ο'τι καλυτερο στα λεφτα του απλα. Για τα καθαρα του δεν φημιζεται παρα πολυ αλλα εχει ωραια βρωμικα. Ποσο τον εχεις βρει ακριβως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα λεφτα του ναι ισως ναι ειναι πολυ καλος γιατι τον βρηκα 260 Ε καινουργιο . Απλα εχω ακουσει οτι η κατασκευη δεν ειναι προσεγμενη και οτι αρκετοι που τον πηραν τους παρουσιασε προβλημα τον πρωτο μηνα . Αλλοι παλι μου ειπανε οτι τον εχουν κατι χρονια και μονο λαμπες εχουν αλλαξει .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ενισχυτης αυτος εχει ,οπως ΟΛΟΙ οι ενισχυτες της κατηγοριας αυτης δηλ. Fender ,Peavey ,Carvin,VOX ,Marshall κοκ. (διατι να το κρυψωμεν αλλωστε .... :lol: ) κατασκευαστει απο τα φθηνοτερα υλικα που μπορει να ...βρει ο κατασκευαστης του & με τον μαζικοτερο (& φθηνοτερο) τροπο παραγωγης που μπορει να σκεφθει.. :wink:

 

Για αυτο αλλωστε ειναι και τοσο φθηνος.

 

Αρα ναι ΜΠΟΡΕΙ να σου παρουσιασει καποια προβληματα,αλλα απο τη στιγμη που δεν προκειται να κανεις παγκοσμια τουρνε δεν θα ανησυχουσα ιδιαιτερα... :lol: (αλλωστε για αυτο υπαρχουν και τα χαρτακια που γραφουν πανω "εγγυηση")

 

Αποκλειεται να εχει την αντοχη ενος Mesa Boogie,ενος Rivera ή ενος silverface/blackface Fender αλλα τη δουλεια του την κανει και ακουγεται αξιοπρεπεστατα.... :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου