Προς το περιεχόμενο

Θέλω να τριγκάρω τα ακουστικά drums μου!


DrRhythm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να τριγκάρω τα ακουστικά drums μου!

 

Θα ήθελα να μου προτείνετε triggers, καθώς και εγκέφαλο.

 

Επίσης θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες από αντίστοιχο σετ (φυσικοί κόθροι, triggers με mesh heads στα τύμπανα, και φυσικά πιάτα).

 

Αξίζει τον κόπο ή μπα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αν αξίζει το κόπο είναι κάτι το υποκειμενικό.Το μόνο κριτήριο για να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση είναι το τι θές να κάνεις.

Μιλώντας για εμένα έχω trigg-αρει ενα ακουστικό set που του έχω φορέσει mesh heads με έναν εγκέφαλο TD-12. Για triggers έχω χρησιμοποιήσει τα triggers της roland.Η γνώμη μου ακόμα δεν είναι διαμορφωμένη εντελώς.Ούτε έχω καταχαρεί την αγορά μου αλλά και ούτε την έχω μετανοιώσει. Αυτό που με έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής είναι η δυσκολία του να ρυθμίσω σωστά όλους τους παράγοντες για να βγάζω όλες τις αξίες που παίζω με τις δυναμικές που τις παίζω. Οι παράγοντες αυτοί είναι το κούρδισμα του mesh head η θέση του trigger στο τύμπανο η ρύθμιση του αισθητηρίου και τέλος οι αρκετές ρυθμίσεις που μπορείς να κάνεις από τον εγκέφαλο. Ειδικά το τελευταίο για εμένα ήταν και το πιο δύσκολο μιας και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με οτιδήποτε ηλεκτρονικό.

Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής με ικανοποιεί αν και δεν είναι τέλειο.Φυσικά έχω κάνει αρκετή δουλειά και έχω να κάνω αρκετή ακόμα.Οι ήχοι της TD-12 για εμένα είναι πολύ καλοί.

Στην τελική όμως το μόνο που ισχύει για όλους τους drummers είναι πως το αίσθημα των αληθινών δεν το βρίσκεις παίζοντας στα ηλεκτρονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου