Προς το περιεχόμενο

Ένα κλιπάκι από ManosX


manosx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, έπεσε σήμερα στα χέρια μου μια ωραία παρτιτουρίτσα από το υπεράνω κριτικής αριστούργημα Jesu meine Freude του Μεγάλου.

 

Έβαλα λοιπόν το συγκεκριμένο μέρος σε μια ωραία εκτέλεση με χορωδία, και από πάνω με βάση την παρτιτούρα άρχισα να χώνω. Το πρώτο πρόβλημα ήταν ο ρυθμός που δεν ήταν σταθερός σε μετρονόμο, και είμαι και ανάπηρος γενικά  ;D ειδικά στα ντραμς (ο θεός να τα κάνει  ;D ) αλλά η όλη η υπόθεση δεν είναι και για χόρταση  ;D άλλωστε σε φάση σχεδόν πριμαβιστάτη  :P βγήκε (που λέει ο λόγος) το κομμάτι.

 

Το άλλο πρόβλημα ήταν το μπαροκοκούρδισμα, έψαχνα τα cents και τα κλειδιά.

 

Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο μέρος του έργου, και γούσταρα πολύ, και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Πρόσφατα ένα παιδί εδώ ρώτησε που θα του χρησιμέψει η παρτιτούρα, ε λοιπόν και μόνο για να έχεις μια μικρή επαφή με αυτά τα μεγαθήρια αξίζει τον κόπο, άλλωστε δεν είναι δύσκολο να παίζεις μονοφωνικά θέματα όπως εδώ ας πούμε, αλλά όταν μπλέκουν μεταξύ τους είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να τα βγάλεις με το αυτί, ενώ με το χαρτί βγαίνουν αέρα (άσχετα αν είσαι κουλός σαν την αφεντιά μου).

 

Ευχαριστώ για την παρέα guys, enjoy!

 

 

Gutenacht.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστω  ;D Αν του εδινα χρονο μελετης θα εβγαινε πολυ αστερι, γιατι σηκωνει πολλα το θεμα, αλλα δυστυχως παλευω με κατι αλλα αυτον τον καιρο. Μπορει στο μελλον ομως  ;D thanks again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου