Προς το περιεχόμενο

τεχνικές απορίες...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατ'αρχήν να χαιρετίσω μιας και είμαι καινούργιος στο forum!

Ξέρω οτι το η ερώτηση μου είναι άσχετη με την ενότητα παρ'όλα αυτα θα την κάνω γιατι δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ και αφου ασχολείστε με την μουσική ίσως κάποιος να μπορέσει να με βοηθήσει....

Λοιπόν,θέλω να κατασκευάσω ηχεία μόνος μου.Ενώ εχω κάνει το σχετικό search στο net,δεν έχω καταφέρει να βρώ τις διαστάσεις απο τα κουτιά που θα φιλοξενήσουν τα drivers που θέλω να εγκαταστήσω.Οι διαστάσεις αυτών είναι: ένα woofer 12'' ένα midrange καθώς και μια κόρνα.Επίσης καμιά ιδέα για ένα καλό ξύλο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν πολλά και διάφορα προγράμματα για τον υπολογιστή που υπολογίζουν αυτά τα πράματα, η Eminence έχει ένα αλλά δεν είναι free, υπάρχουν όμως και freeware.

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ φίλε,δυστυχώς το πρόγραμμα που αναφέρεις δεν μπορώ να το βρώ.Έχω βρεί κάποια freeware,ομως είναι υπερβολικά δύσχρηστα και δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα....Καμιά ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου