Προς το περιεχόμενο

"Φτηνες" κιθαρες!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η PRS Soapbar II είναι φανταστική κιθάρα!! ¶ψογη κατασκευή' date=' όταν την είχα δοκιμάσει δεν ήξερα ότι ήταν η φθηνή σειρά της PRS και όταν μου το είπαν έπαθα πλάκα![/quote']

 

η νύξη που κάνει το Guitarist για την PRS Scapbar είναι από πληρέστερη έως πειστικότατη!!! πραγματικά όταν τη διάβασα έπαθα τη πλάκα μου....και κατι ακομα: τις PRS της είχα αποκλείσει προς το παρόν λόγω τιμής!! τώρα με αυτή τη ομορφιά που να ξεκολλήσεις!!!

συμφωνώ και επαυξάνω fleamail!!!!!!!! 8) 8) :D :D :D :wink:

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εμένα το test μου επιβεβαίωσε όσα πίστευα ήδη' date=' από ίδια εμπειρία, για τις SG της Εpiphone.

Όσα γράφουν για την Faded G-400 ισχύουν 100% και για όλες τις SG που βρίσκονται από πάνω της στο price range, δηλ. G-400 Standard, G-400 Custom, G-400 Vintage και ΦΥΣΙΚΑ SG Elitist (που έχει σταματήσει να βγαίνει πλέον, ακόμη και στην Ιαπωνία).

Πλέον με Grover tuners, πολύ καλά φτιαγμένο μπράτσο και stock μαγνήτες που καμία σχέση δεν έχουν με τα αίσχη που έβαζε η Epiphone μέχρι το 2002 στις κιθάρες της, αν οι τύποι διορθώσουν λίγο το ζύγισμα μεταξύ σώματος και μπράτσου θα μιλάμε για το καλύτερο value for money σε ασιατικές κιθάρες με humbuckers. Αν αλλάξει κανείς και τους μαγνήτες με αυτούς που φοράει η Gibson SG Standard, όποιος τις ξεχωρίσει ηχητικά με κλειστά μάτια...κερδίζει μία! :lol: :lol:

Επίσης εκπληκτική για την τιμή της είναι και η Squier Tele Custom II με τους P90s, με μοναδικό μειονέκτημα το λίγο "τσαπατσούλικα" φτιαγμένο μπράτσο της. 8)[/quote']

Αυτό που λες για τους stock μαγνήτες της epiphone μέχρι το 2002 ισχύει για τα μοντέλα που ανέφερες ή για όλα?

 

συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η epiphone les paul 2000..ευχαριστω

You look like you haven't seen a ghost

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που λες για τους stock μαγνήτες της epiphone μέχρι το 2002 ισχύει για τα μοντέλα που ανέφερες ή για όλα?

 

συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η epiphone les paul 2000..ευχαριστω

 

Για Epiphone Les Paul δεν έχω δική μου άποψη. SG έχω παίξει με '97, με 2000, με 2003 και με την δικιά μου που είναι κατασκευής 2006. Η διαφορά των 2 τελευταίων (και της 2006 ακόμη περισσότερο) από τις παλιότερες είναι με μια λέξη χαώδης.

 

Δεν βλέπω κανένα λόγο πάντως να μην υπάρχει η ίδια βελτίωση θα και στις Epi Les Paul, γιατί δλδ. να μην τις κάνουν κι αυτές καλύτερες ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από καλύτερη σειρά Gibson SG δεν έχω προσωπική εμπειρία' date=' θέλω να πιστεύω ότι σε μια SG '61 RI αυτές οι παιδικές ασθένειες θα έχουν θεραπευθεί, αλλά βέβαια θεωρώ υπερβολή να δώσεις 2.000 ευρώ για ζητήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και με άλλο τρόπο.[/quote']

 

Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναπεί, αλλά παλιότερα που είχα κάνει μια απόπειρα να αγοράσω δεύτερη sg gibson, τα παράτησα...! Μετριότατες κιθάρες για απίστευτα λεφτά!!! Καμία δεν πλησίαζε τη δική μου sg και καμία δεν ήταν καλύτερη (σημαντικά τουλάχιστον) από την epiphone. Και έχω παίξει epiphone (όπως ένα μοντέλο custom) που ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

 

To θέμα ζύγισμα πάντως στις sg είναι δύσκολη υπόθεση... είναι λογικό να κρεμάνε από την πλευρά του μπράτσου... πολύ λέπτό σώμα, η ένωση του μπράτσου είναι πολύ ψηλά και σε κάποιες όπως η δική μου με εβένινη ταστιέρα (που νομίζω πως είναι πιο βαριά) το μπράτσο φευγει κάτω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου