Προς το περιεχόμενο

Σατανολατρεια - θανατολατρεια στην ρόκ.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 158
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

παντως δεν νομιζω ο Anouvis να νοιαζεται πλεον για τις απαντησεις περι του θεματος που ανοιξε...αλλα και αυτες οι συζητησεις ωραιες ειναι και εδω,και να γινονται και εδω,οχι μονο σε αλλα συγκεκριμενα site...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν' date=' αναζήτησε το βιογραφικό του Jimmy Page και βρες ποιον ¶γγλο αποκρυφιστή και ύποπτο για συμμετοχή στην εκκλησία του Σατανά θαύμαζε ως πνευματικό του πατέρα (δημοσίως).

 

Εκεί θα βρεις πως άρχισε αυτή η ιστορία με τα σατανιστικά και το ροκ.[/quote']

 

νομιζω eye oτι αναφερεσαι στον εν λογω κυριο:

http://en.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley

 

περαν απο τον jimmy page και αλλες μπαντες της εποχης εκαναν αναφορες στο ιδιο προσωπο εμμεσα η αμεσα.

 

πατηστε πανω για μεγεθυνση:

SgtPepperCover.jpg.xs.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O Page παντως φοραγε και κατι περιεργα αποκρυφιστικα παντελονια.. :lol: :lol: Ο σατανας!

Σε μια συνεντευξη θυμαμαι το ειχε πει κι ολας εμμεσως,πως τα μελεταει αυτα... 8O

feel da FUNK blast

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρα πολυ ειχαν ασχοληθει με αυτον τον κυριο,και απ'οτι λενε για τον συγκεκριμενο,τον page,θεωρει οτι η τιμωρια του που ασχοληθικε με αυτα τα πραγματα ηταν ο θανατος του θεικου ντραμερ των Led Zepelling...και πολλα αλλα πραγματα που του συμβαιναν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Pastelius κι εγώ την βαρέθηκα την κουβέντα. Θα επισημάνω κάποια πράγματα για να μην μείνει έτσι το thread (με ανακρίβειες) και θα το κόψω.

 

1.) Ο ΕΟΦ δεν πουλάει φάρμακα. Ο ΕΟΦ -μεταξύ άλλων- ελέγχει τη σύσταση των φαρμάκων που πρόκειται να εισαχθούν/πουληθούν και χορηγεί τη σχετική άδει κυκλοφορίας. Αν δεν υπήρχε ο ΕΟΦ, τα φαρμακεία θα πουλούσαν μέχρι και το δηλητήριο του μπλέ σκορπιού. Όλες οι χώρες του κόσμου έχουν κάτι αντίστοιχο. Για λεπτομέρεις: www.eof.gr

 

2) Ο Παππάς, (αν είναι αυτός που κατάλαβα) είναι όντως στον κόσμο του. Έχει φτιάξει ένα μηχανάκι που εκπέμπει ένα χρονοεξαρτώμενο (παλμικό) μαγνητικό πεδίο και με αυτό θεραπεύει κολικούς, καρκίνους, δερματίτιδες και ό, τι άλλο πάσχει -κατά περίπτωση- με την ίδια πάντα θεραπεία. Μια φορά τον είχα δει σε ένα κανάλι και έλεγε ότι το έβαλε στο κεφάλι του παιδιού του και εκεί που ήταν αδιάφορος μαθητής ξαφνικά άρχισε να διαβάζει.

Νομίζω ότι είναι ο ίδιος που ισχυρίζεται ότι υπάρχει αιθέρας και ότι η θεωρία της σχετικότητας είναι λάθος.

(Τα συμπεράσματα δικά σας )

 

Απλά να επισημάνω ότι η "εφεύρεση" αυτή είναι πανάρχαια. Διάφορες μορφές μαγνητών έχουν προταθεί από διάφορους "μάγους" για να θεραπεύσουν πάσα νόσο και πάσα μαλακία.

 

Για μια συλλογή μαγνητοθεραπειών (από βραχιολάκια μέχρι υπεραγώγιμους μαγνήτες) δείτε http://skepdic.com/magnetic.html

 

Το ότι το δοκιμάζει κάποιος είναι θετικό. Αν το δοκιμάσει σωστά, και δουλεύει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να θαφτεί. Έλα όμως που το συγκεκριμένο "πείραμα" έχει επαναληφθεί δεκάδες φορές.....

 

Τώρα σε σχέση με τα της πρόκλησης είναι φαιδρά. Νομίζω γίνομαι κατανοητός.

(Εγώ στο χωριό μου έχω έναν που είναι ο καλύτερος στο μπαγλαμά και προκαλεί όποιο μπαγλαματζή σε δημόσια κόντρα με κοινό)

Δεν θα πω τίποτε άλλο για τον κύριο Παππά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@wasted sunstes:Ειμαι σιγουρος' date='αφου ασχολεισαι με την ενεργεια....

 

Το ξερετε οτι σας αγαπω ολους[/quote']

 

Και πιο πολύ εμένα, αφού σε άλλον θες να απαντησεις αλλά εμένα σκέφτεσαι... :lol:

 

 

Αμοιβαία τα αισθήματα, κούκλε... :lol: :P :)

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά το ότι η ψυχολογία παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της οποιασδήποτε ασθένειας είναι πειραματικά "αποδεδειγμένο", με την έννοια ότι στατιστικές έρευνες δείχνουν πολύ έντονη εξάρτηση της πορείας του ασθενούς από την ψυχολογία του. Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την έλλειψη επίγνωσης της κατάστασής του, αλλά με τη γενικότερη ψυχολογική του κατάσταση. Δηλαδή τι να μην ξέρεις ότι έχεις καρκίνο αν θες να αυτοκτονήσεις που σε παράτησε η γυναίκα σου;

 

Και προφανέστατα δε νομίζω ότι οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος θα πρότεινε να μην ακολουθήσει κανείς τις συμβουλές του γιατρού του αντικαθιστώντας τες με καλή ψυχολογία :lol: Απλά η ψυχολογία είναι ζήτημα ενζύμων κλπ, δεν είναι κάτι ανεξάρτητο του σώματος, και αν είσαι κομμάτια από το άγχος και τη στεναχώρια σίγουρα ο οργανισμός σου δεν έχει την απαιτούμενη δύναμη για να κάνει την όποια δουλειά του.

 

Εγώ όταν έχω άγχος (πάντα δηλαδή) δε μπορώ να τραγουδήσω γιατί κλείνει ο λαιμός μου, κοιμάμαι εδώ και δυο βδομάδες 3-4 ώρες τη μέρα και προφανέστατα νυστάζω συνεχώς και δε μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω. Μετά είμαι όλη μέρα κομένος και ζαλίζομαι, έχω πάει σε 400 γιατρούς και οργανικά δεν έχω τίποτα. Σαφέστατα λοιπόν η ψυχολογία μας μεταφέρεται στο σώμα μας. Φυσικά δεν είναι το μόνο που επηρεάζει, αλλά μην το μηδενίζουμε κιόλας ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα καλο παραδειγμα ειναι ο Π.Παππας' date='του οποιου η ιδιοκατασκευη ηδη δοκιμαζεται απο νοσοκομειο(-α?),ιδιωτικα και μη.Ο συγκεκριμενος ανθρωπος προκαλει επι μονιμω,οποιονδηποτε φυσικο σε ανοικτη συζητηση με κοινο.Αν θελεις μπορουμε και να τον βρουμε να συζητησουμε,να ακουσεις τις αποψεις του.Αν και ειναι λιγο στην καρακοσμαρα του.[/quote']

 

Θα ήθελα να πω και κάτι επ'αυτού. Είμαι ο ΠΛΕΟΝ δύσπιστος άνθρωπος σε εναλλακτικές μεθόδους, και για να είμαι ειλικρινής έχω τσακωθεί άπειρες φορές με φίλους γιατί υποστηρίζω ακριβώς αυτήν την άποψή μου. Όμως για το μηχάνημα αυτού του τυπά έχω ακούσει κι εγώ διάφορα και μάλιστα ξέρω για περιπτώσεις που όντως επηρέασε θετικά πράγματα που φάνηκαν σε εξετάσεις αίματος. Φυσικά μπορεί να επηρέασε ως placebo όμως αυτό δε μπορούμε να το προκαταβάλλουμε. Και ειδικά από τη στιγμή που η τεχνική αυτή (απ'όσο ξέρω) απασχολεί κάποιους επιστήμονες νομίζω πως παρ'ότι είμαι απόλυτα αρνητικός απέναντί της θα πρέπει να δώσουμε στον άνθρωπο τουλάχιστον ένα benefit of doubt μέχρι να βγει μια τελική απόφαση.

 

Πάντως αν κάποιος έχει σχετικά resources (είτε κανα url είτε γνώσεις ο ίδιος) θα ήθελα πολύ να μάθω επί του θέματος, γιατί μου ακούγεται τουλάχιστον κουφό αλλά δε μπορώ να την πω στους φίλους μου :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου