Προς το περιεχόμενο

zoom g9.2tt vs boss gt-8


Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχοντας αποριψει μετα απο δοκιμη την tonelab, η οποια δεν με ικανοποιησε στισ παραμορφωσεις, κατεληξα στις παραπανω 2 πεταλιερες.

Τι προτεινετε εσεις?

Απο οσα εχω ακουσει μεχρι στιγμης:

boss + :η καλυτερη εφφεδιερα, απεριοριστες δυνατοτητες επιλογων

 

boss - : παλιο μοντελλο, αρκετα ψευτικος ηχος, δυσκολια στον προγραμματισμο

 

 

zoom + :φετινο μοντελλο, 2 λαμπες, παρα πολλα εφφε, πεταλι-z, καλα βρωμικα, καθολου latency, ευκολη χρηση

 

zoom -: ιαπωνικη εταιρια, μετρια καθαρα, προβληματα με τα πεταλια, οι 2 λαμπες δεν κανουν την δουλεια που κανει η μια της tonelab, τα wah wah υπολογιζονται ως εφφε, οι πρωσομοιωσεις πεταλακιων δεν μπαινουν ξεχωριστα απο αυτες των ενισχυτων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

zoom -: ιαπωνικη εταιρια' date=' [/quote']

 

Τώρα αυτό τι το πέταξες στα μείον;

 

Στο θέμα σου. Αφού τις δοκίμασες τί μας ρωτάς; Αφού ο καθένας μας θα σου πετ'αξει το μακρύ και το κοντό του. Ποια σου άρεσε περισσότερο;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να φανταστώ ότι για να μην σου έκανε η tonelab παίζεις μεταλ ε;

 

Τράβα δοκίμασέ τις και μετά κάτσε βγάλε + και - της κάθε μιας. Πχ μπορεί τα βρώμικα της ζουμ να είναι τέτοια που να μην σε ενδιαφέρει και τόσο η μη ικανοποιητική πιστότητα στα καθαρά.

Κοίτα και podxt και podxt live ή αν τα χεις pod xt pro

 

 

Α ναι και βγάλε το ότι είναι γιαπωνέζικη από τα μείον γιατί θα μάθω που μένεις και τότε....

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι η BOSS τι ειναι.....ιρλανδικη?? :lol:

 

Τουλαχιστον το γεγονος οτι η VOX ειναι κινεζικη δεν τον πειραξε οποτε μπορει απλα να ειναι πολεμιος του Ιαπωνικου μιλιταριστικου ιμπεριαλισμου του μεσοπολεμου η απλα η σκουφια του να κραταει απο την...κατακαημενη ....Μαντζουρία..... :lol: :lol: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο και να το αναλύσεις τελικά και το Zoom και το Boss και το Vox είναι κορυφαία προϊόντα (όχι δεν υπερβάλλω).

 

Το θέμα είναι να διαθέσεις το χρόνο και τον κόπο με κάθε πεταλιέρα να μάθεις τα "χούγια" της και τους περιορισμούς της αλλά και τα μυστικά της για killer ήχους και συνδυασμούς. Πριν το αγοράσεις και το δουλέψεις όμως για αρκετό καιρό όμως δεν μπορείς να τα ξέρεις.

 

Το Vox και μένα δε μου κάθησε όταν το πρωτοάκουσα αλλά δεν λέει και πολλά αυτό, μάλλον είχα κολλήσει στη φιλοσοφία σεταρίσματος της Zoom και δε μπορούσα να φέρω βόλτα το Vox. Πάντως κάτι θα ξέρουν τα παιδιά για να γίνει ίσως το μεγαλύτερο thread στο Noiz :D

 

Εγώ έχω την πρώτη έκδοση του Zoom 505 και επειδή κάθισα και το έψαξα πολύ έφτασα στο σημείο να τρελαίνω πολύ κόσμο με τον ήχο που έβγαζα απ'την μικρή παντόφλα της Zoom.

 

Οι πεταλιέρες είναι πολυχρηστικές αλλά έχω βρει ότι η φιλοσοφία less is more στα settings είναι το μυστικό να κάνεις ακόμα και τα "τζιτζικέ" να βγάζουν tons of tone.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Boss εχει καποια πολυ καλα εφφε, και πολλες δυνατοτητες να την κανεις οπως σε βολευει. στα δινουν ολα και τα βαζεις οπως γουσταρεις. στα + βαζω το wah που εχει και ιδικα οτι ειναι ξεχωριστα απο ολα σε αντιθεση με την tonelab. οπως και τους κομπρεσορες (compressor,limiter) που μαλιστα εχει και αλλους δυο στα εφφε της. ο λογος που την εδωσα ηταν οτι δεν με ικανοποιουσαν η εξομοιωσεις των ενισχυτων και τα πεταλακια. ειναι ομως δικη μου αποψη αυτη γιατι αν ψαξεις στο internet γινεται χαμος για την πεταλιερα αυτη. την ειχα φτασει στα ορια της αλλα και παλι δεν ηταν αυτο που εψαχνα στα βρωμικα! θα σου πω ομως τι ηχος μου αρεσει για να καταλαβεις... ειμαι deathμεταλλας παρ'ολο που παιζω διαφορα πραγματα. απο στυλ satriani (προσπαθω τουλαχιστον :) ), death metal μεχρι και ελληνικο rock. η boss gt-8 για καποιους που γουσταρουν στο metal να ακουγεται ο ηχος πιο ξυραφι, μπορει να τους ικανοποιει. οταν παιζω εγω ομως ακομη και death metal δεν μου αρεσει ο ηχος να ξυριζει. και τα ξυραφια κατα την αποψη μου δεν ειναι ο τροπος να φτιαξεις βαρυ ηχο. :wink: η tonelab ειναι παρα πολυ καλη πεταλιερα οχι ομως απολυτα καλυτερη σε ολα απο την gt-8. αν μπορουσα να φτιαξω την απολυτη πεταλιερα θα ειχε τους ηχους της tonelab , τα delay της και τα δυο expression pedals ,φυσικα και τη λαμπιτσα. μαζι με καποια εφφε της boss , οπως και με καποιες απο τις δυνατοτητες της (fx chain κλπ.)

NON SERVIAM...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη δεν προλαβαινω να παραγγειλω την πεταλιερα στην οποια θα καταληξω απο το θωμα, αποφασισα με το που θα θφασει η Gibson την αλλη βδομαδα να δοκιμασω και τις 2 και να τις παρω απο εδω. Για να μην χανω πολυτιμω χρονο στο ψαξιμο θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε που μπορω να τις βρω πιο φθηνα στην αθηνα.

Την ζοομ ο θωμας την εχει 385 , εδω τη βρηκα 450 στο general music.

 

την boss ο θωμας την εχει 400, εδω δν την εψαξα πολυ για τιμες, ο ματσικας την εχει περιπου 500

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην χανω πολυτιμω χρονο στο ψαξιμο θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε που μπορω να τις βρω πιο φθηνα στην αθηνα.

 

Θα σου απαντήσουν όσοι έχασαν πολύτιμο χρόνο στο ψάξιμο έτσι ώστε να μη κουραστείς ... χμ ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου