Προς το περιεχόμενο

Ανατολίτικοι ήχοι και Αραβική κλίμακα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΟΣΗΣ.ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΟΣΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΤ ΜΕ ΤΑ ΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΤΑ VTS PLUGINS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CUBASE ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ HELP ME ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ...ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΗΧΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ AMZA ΤΟΥ ΚΟΤΤΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ MIDI CONTROLLER AΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ TRITON ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΙΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα 2 ονόματα που ανέφερες σε ποιότητα και "είδους" ήχων,καποιοι τα ψάχνουν παραπάνω απο χρόνια,αρκετοί έχουν περάσει πολλές ώρες εως και ατελείωτες θα έλεγα πάνω απο έναν υπολογιστή ή πάνω απο κάποιο όργανο για να πετύχουν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα,το οποίο σημαίνει πως δεν θα φανούν και τόσο γεναιόδωροι.

θα έλεγα πως το να μπαίνεις σε ένα φόρουν και με ένα απλο (Δημοσιεύσεις: 1) και να ζητάς "υλικό" είναι κάπως άσκοπο και νομίζω αδίκως το κάνουν αρκετοί. όπως έχω παρατηρήσει.

Εκτός βέβαια αν υπάρξει κάποια περίπτωση εξαίρεσης.

 

Φιλικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΟΣΟ ΗΧΟΥΣ ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΛΙΩΝΕΙ ΝΟΤΕΣ ΣΕ VST PLUGINS ΟΣΟ ΓΙΑ ΗΧΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου