whiteNoise Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 μεχρι να αποφασισεις φιλε θα εχουν βγει και αλλα μοντελα..... :lol: πλακα κανω....... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 :roll: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 8O προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 :lol: :lol: :lol: χαχααχαχχααχαχ Σας έχω ψιλό πρήξει ε; :oops: Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 στο harmony central έχει αρκετά αρνητικά ποστς για το reliability, είτε του ad30vt είτε άλλων adXYZvt μοντέλων. Έχετε καθόλου ιδέα για το αν ειναι αξιόπιστος ο ενισχυτής κι αν είναι εντάξει το bonstudio σε περίπτωση που χρειαστεί σέρβις; Καμιά καλή ιδέα τι να ελέγξω στη τελευταία δοκιμή πριν τον πάρω; Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 Γιατί δεν μαζεύεις λίγα λεφτά ακόμα να πάρεις τον Peavey Calssic 30 που είναι και φούλ λάμπα;Πολύ καλός ενισχυτής.Γύρω στα 535¤ θα σου βγεί αν τον φέρεις απ'εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 The line output is fed through an integral speaker simulator. Unfortunately, I found that it didn't sound nearly as nice as the speakers, being thinner and a little buzzy. Even readjusting the EQ wasn't a complete solution. I also had problems with ground-loop hum as soon as I connected the amp into my mixer, so my conclusion is that the best way to record this amplifier is to mic it up. This is reasonably convenient, given the choice of power settings; even the 2W setting produces a powerful sound, with no loss of character. από http://www.soundonsound.com/sos/Sep02/articles/voxvalvetronix.asp επίσης was a fairly loud buzz if I wasn't touching some metal part on my guitar αυτό μου τυχε και με τη κιθάρα που μου δώσαν στο μαγαζί για να δοκιμάσω. Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω; NoiseGate, έχει κάποιο πρόβλημα με γείωση ή κάτι άλλο; Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2005 535 είναι περίπου τα διπλάσια. Ο vox μου άρεσε και σαν ήχος και σαν λεφτά, αλλά έχω κάποιες ανησυχίες για την εγγύηση και την πιθανότητα να χρειαστεί να τη χρησιμοποιήσω :/ Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση