Προς το περιεχόμενο

How many guitars do YOU need?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα, το ποστ του μπλοντι σαντει, δεν ηταν και τοσο flame-ατικο. Μια ερωτηση λογικη εκανε, που ειναι αναλογα στον ανθρωπο αν θα την κανει η οχι. Δεν τον προσεβαλε κιολας.

 

Νταξει το (β) θα μπορουσε να μην το ρωτησει,(αν και κυριως αυτο ηταν το μερος που εκανε πλακα)αλλα το (α) δεν ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο, γιατι οπως και να το κανεις, ειναι αρκετες οι κιθαρες για κοντα ενα χρονο. Βεβαια η απαντηση στην ερωτηση "γιατι το κανες?" ειναι " γιατι μπορω".

 

Οπως και να χει, κουλ νταουν.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κοιτάξτε, ας το δούμε λογικά:

 

Είμαι 22, κ σπουδάζω από τα 18, σε σχολή που έχει υποχρεωτικά μαθήματα καθημερινά, ώστε να μη διαθέτω χρόνο για εργασία!

 

Οποιοσδήποτε άλλος φοιτητής ή μη, χωρίς υποχρεωτικές παρκολουθήσεις, μπορεί κάλλιστα να βγάζει ένα πολύ καλό μεροκάματο, το οποίο αν συνδυάσει με οικονομία κ σύνεση σε εξόδους κοκ. μπορεί να εξοικονομήσει ένα σεβαστό ποσό για εξοπλισμό.

 

Προσωπικά, θεωρώ ότι ο εξοπλισμός συνδυάζεται με την ικανότητα!

 

Για μένα ισχύει το αξίωμα: κάποιος όχι τόσο ικανός, δε χρήζει ακριβού εξοπλισμού!

Προσωπική άποψη πάντα!

 

Επομένως, περιμένω με ανυπομονησία να ακούσω live το φίλτατο deadendmind...Κ είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στις περιστάσεις...

 

ΥΓ: Το χειρότερο είναι να βλέπω ψευτοτραγουδιστές με κιθάρες 2-3 χιλιάδων ευρώ, να παίζουν playback! Πραγματικά κρίμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμενα η αποψη μου ειναι πως 2 κιθαρες, διαφορετικες μεταξυ τους (πχ μια τελε και μια les paul η μια 335) ειναι ΥΠΕΡακετες για να παιξει κανεις οτιδηποτε.Απο κει και περα για μερικους η κιθαρα ειναι "φετιχ", το οποιο ειναι ασχετο με "παιχτικη" ικανοτητα. Αλλος γουσταρει να παρει γαματο αυτοκινητο η μηχανακι και να το πειραζει. Αλλος γουσταρει να τα τρωει στα μπουζουκια, αλλος να κανει ταξιδια, αλλος γουσταρει να αγοραζει κιθαρες, τι να κανουμε τωρα! Απλα δεν το χω ξαναδει ποτε, για αυτο η αντιδραση μου αποτομη. Παρακολουθω 4 fora μουσικου περιεχομενου και και σε κανενα, δεν εχει παρουσιαστει τετοιο θεμα. Δεν εφτιαξα αυτο το thread για να συνταξουμε ολοι μαζι την φορολογικη μου δηλωση, αλλα για να μοιραστω μαζι σας μια ,για μενα, πολυ ενδιαφερουσα διαδικασια. Απ'οτι φαινεται ομως μαλλον δεν εχει και πολυ ενδιαφερον, για αυτο σταματαω εδω. Μπορειτε να συζητησετε οτι θελετε πλεον για την αλλαζονεια μου,για το θρασος μου και για το αν διακινω ναρκωτικα η αν εχω σχεσεις με την Γιακουζα. Καλημερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαραδεκτα ειναι αυτα τα πραγματα...

 

Το ΠΟΣΕΣ κιθαρες εχει ο καθενας και το ΠΩΣ τις αγορασε δεν αφορα ΚΑΝΕΝΑΝ εδω μεσα...

 

Και στο κατω κατω πολυ πιο υγιες ειναι να ξοδευεις τα λεφτα σου σε κιθαρες παρα σε μικροαστικα χομπυ οπως...... ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ,ΤΑΒΕΡΝΕΣ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ.... :roll:

 

Ελεος δηλαδη......

 

Ο καθενας εχει οσες κιθαρες γουσταρει......(απο τη στιγμη που δεν τις πληρωνω εγω.....)

 

 

20.jpg

 

ΣΙΓΟΥΡΑ..... :roll: :roll:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαραδεκτα ειναι αυτα τα πραγματα...

 

Το ΠΟΣΕΣ κιθαρες εχει ο καθενας και το ΠΩΣ τις αγορασε δεν αφορα ΚΑΝΕΝΑΝ εδω μεσα...

 

Και στο κατω κατω πολυ πιο υγιες ειναι να ξοδευεις τα λεφτα σου σε κιθαρες παρα σε μικροαστικα χομπυ οπως...... ΣΠΙΤΙΑ' date='ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ.... :roll:

 

Ελεος δηλαδη......

 

Ο καθενας εχει οσες κιθαρες γουσταρει......[/quote']

 

 

Συμφωνώ 100%.Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και αντέχει η τσέπη του.Αλλοι γουστάρουν να τη βγάζουν δεκαετίες με μια χιλιοκτυπημένη στρατ και άλλοι να αλλάζουν 10 κιθάρες σε ένα live.Δεν υπάρχει σωστό η λάθος ,η πόσο καλός είσαι ,ότι θες κάνεις.Εγώ πάντως στη θέση του deadendmind ακριβώς το ίδιο θα έκανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η αν εχω σχεσεις με την Γιακουζα. Καλημερα.

 

Κι εσύ ε; やくざるぇ僕の友達 ( Πσσσ εξυπνάδα!!! )

 

Όσο sf σε αυτό που είπες περί αμαξιών και ζαντών, θα μάθω που μένεις..... Τέλος..... 8)

 

 

Πάντως δε θα με χάλαγε να είχα συλλογή από διάφορες κιθάρες, ακόμα και αν δεν παίζω με όλες. Μου είναι βίτσιο από μικρός αυτά τα καυσόξυλα, τι να κάνω... :roll:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πως διαχειρίζεται ο καθένας τα λεφτά του και το πόσες κιθάρες, μπάσα, ζάντες και αεροτομές παίρνει είναι θέμα καθαρά προσωπικό και δεν αφορά τρίτους. Και εγώ όταν ήμουν φοιτητής είχα ακούσει πολλά και διαφορα σχόλια, σχετικά με το γεγονός ότι μεσα σε ένα χρόνο είχα πάρει ESP, Marshall λαμπάτο και ενα πολυεφφε rack (το οποίο αργότερα ξεφορτώθηκα). Το ωραίο είναι ότι αυτοί που σχολιάζανε και ασχολούνταν, είχαν πολλαπλάσιο μηνιάτικο χαρτζιλίκι από μενα το οποίο έφευγε άκλαφτο σε ξυδια, φραπέδες και μπάφους. Απλά οι περισσότεροι δεν μπορούν ή δε θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι κάπιοι διαχειρίζονται καλύτερα τα (οχι απαραιτήτως πολλά) χρήματά τους, και παίρνουν τελικά καποια ωραία και ακριβά πράγματα.

Από κει και πέρα δε δίνω λογαριασμό σε κανέναν για το ότι μπορεί να έχω περισσότερες ή ακριβότερες κιθάρες χωρίς να παίζω σαν τον Eddie Van Halen, ή καινούργιο και γρήγορο αυτοκίνητο χωρίς να μπορώ να το πάω σαν τον Colin Mc Rae.

 

 

Οσο για τις κιθάρες σου Deadendmind, εγώ προσωπικά θα ήθελα να μαθαίνω για τα customizing με τα οποία καταπιάνεσαι (αλήθεια πόσοι στο Noiz πειράζουν τις κιθάρες τους όπως ο Deadendmind??) μπας και ξεστραβωθώ και φτιάξω τίποτα ξεχωριστό και εγώ, καθώς και για τη νέα σου Huber, που επίσης φαίνεται ότι θα είναι κάτι έξω από τα συνιθισμένα. :wink:

 

 

Υ.Γ. Α! και σχετικά με το επίμαχο ποστ του bloody_sunday, δεν πιστεύω ότι είχε πρόθεση να προσβάλλει ή να ελέγξει, απλά ίσως ήθελε να σε πειράξει λίγο, έτσι για ψιλοχαβαλέ... Ετσι κι αλλιώς ήδη το έσβησε και δεν επέμεινε. Και γενικότερα ο bloody_sunday δεν έχει δείξει ποτέ κάποια πρόθεση να προσβάλλει ή να επιβάλλει κάποια άποψη...

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλοι γουστάρουν να τη βγάζουν δεκαετίες με μια χιλιοκτυπημένη στρατ και άλλοι να αλλάζουν 10 κιθάρες σε ένα live.Δεν υπάρχει σωστό η λάθος , η πόσο καλός είσαι, ότι θες κάνεις.

 

Προφανώς ότι θες κάνεις!

 

Όπως όμως είπα:

 

Το χειρότερο είναι να βλέπω ψευτο-τραγουδιστές με κιθάρες 2-3 χιλιάδων ευρώ, να παίζουν playback!

 

Όσo για τον deadendmind, δεν αξίζει να χαλάσουμε ένα τόσο ωραίο θέμα, εξαιτίας ενός άστοχου πειράγματος!

 

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω τελικά να συνεχίσεις... :(

 

Peace!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το χειρότερο είναι να βλέπω ψευτο-τραγουδιστές με κιθάρες 2-3 χιλιάδων ευρώ' date=' να παίζουν playback![/quote']

 

Μπα! Το χειρότερο είναι να βλέπεις ταλεντάρες με κιθάρες του λώλου και με ήχο για τα πανηγήρια! Και να μην έχουν και ιδέα για το πως θα τον βελτιώσουν, άσε δε να σου λένε ότι δεν έχουν λεφτά να πάρουν κάτι τι στιγμή που ξοδεύουν 1000αρες το μήνα σε ποτά και καφέδες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπα! Το χειρότερο είναι να βλέπεις ταλεντάρες με κιθάρες του λώλου και με ήχο για τα πανηγήρια! Και να μην έχουν και ιδέα για το πως θα τον βελτιώσουν' date=' άσε δε να σου λένε ότι δεν έχουν λεφτά να πάρουν κάτι τι στιγμή που ξοδεύουν 1000αρες το μήνα σε ποτά και καφέδες![/quote']

 

 

+10000000000000000000000000000000000000000000000000 !!!!!!!!!!!

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου