Προς το περιεχόμενο

Washburn RB 2002 pickups question


taskor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικα το μπασακι φυσαει,το πηρα καινουργιο και παιζει η συζυγος.

Αυτο που που θα΄θελα να μαθω απο τους experts ειναι σχετικα με τους μαγνητες.Απο τη μανα του φοραει λεει MPB 500.Βαζοντας τους παρακατω τι λετε θα παρουμε καποιο up ή τσαμπα μας ξυνεται ο κ0λ()$ για εξοδα ?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

http://www.thomann.de/gr/emg_mmtw.htm

 

http://www.thomann.de/gr/emg_lj.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο μαγνητης ειναι η αλλαγη που θα κανει την μεγαλυτερη αλλαγη σε κιθαρα η μπασο. Το θεμα ειναι να βρεις αυτον που θα σου βγαλει τον ηχο που θες. Τους EMG δεν τους εχω ακουσει ποτε και δεν ξερω τι σοι ηχο εχουν. Αν βρεις καπου κλιπακια ηχου απο αυτους και σου αρεσουν, τοτε go for it!!! Εμενα μου αρεσουν αυτοι που εχουν τα bongo της musiman. Δεν ξερω τι μαρκα μαγνητες ειναι (μαλλον ειναι και αυτοι musicman) αλλα εχουν πολυ γεματο ηχο και πολυ γλυκο με ογκο και στρωτη παρουσια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ'όσο ξέρω η Music Man χρησιμοποιεί μαγνήτες της DiMarzio οι οποίοι όμως είναι ειδικά σχεδιασμένοι για τις Music Man και δεν πωλούνται μόνοι τους. Αυτό ισχύει για τις κιθάρες. Ισως να συμβαίνει το ίδιο και με τα μπάσα.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο μαγνητης ειναι η αλλαγη που θα κανει την μεγαλυτερη αλλαγη σε κιθαρα η μπασο. Το θεμα ειναι να βρεις αυτον που θα σου βγαλει τον ηχο που θες. Τους EMG δεν τους εχω ακουσει ποτε και δεν ξερω τι σοι ηχο εχουν. Αν βρεις καπου κλιπακια ηχου απο αυτους και σου αρεσουν' date=' τοτε go for it!!! Εμενα μου αρεσουν αυτοι που εχουν τα bongo της musiman. Δεν ξερω τι μαρκα μαγνητες ειναι (μαλλον ειναι και αυτοι musicman) αλλα εχουν πολυ γεματο ηχο και πολυ γλυκο με ογκο και στρωτη παρουσια.[/quote']

 

Αυτο ειναι το προβλημα οτι αντι για καλυτερα μπορει να γινουν χειροτερα

εστω και με καλυτερους μαγνητες. :cry: Thanks ρε guys,Θα το ψαξω στο νετ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου