Προς το περιεχόμενο

Σφυράκι prang - Το καινούριο blog


prang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε φίλες και φίλοι..

 

Συγχωρέστε μου αυτή την άθλια εκκίνηση νέου θέματος αλλά σας προετοιμάζω λέγοντας πως έχει βαθιές διαφημιστικές ρίζες. Είμαι εδώ για να σας ενημερώσω για το blog που από δω και πέρα το κατά δύναμιν θα χρησιμοποιώ το οποίο βρίσκεται στην σελίδα http://sfyraki.blogspot.com. Θα ήθελα απλά να του ρίχνετε μια ματιά αραιά και που.

 

Εμπιστεύομαι την τύχη του στα χέρια των περίπου 5000 (πλησιάζουμε, πλησιάζουμε!!!!) μελών του noiz.gr. Να επισημάνω πως δεν πληρώνομαι, τσάμπα δουλειές είναι. Αλλά γουστάρουμε έτσι;; Για αυτό γίνονται όλα άλλωστε. Σας ευχαριστώ!!!!

 

(πρώτο post μια δημιουργία μου πέρσι τα Χριστούγεννα, την οποία χάρισα σε έναν φίλο μου που ήταν ερωτικά απογοητευμένος ο τυχερός και ήταν το έναυσμα να γράψω και την τελευταία στροφή. Thanks George.)

http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες αργότερα...

ok, loipon, na maste pali. Απλά ήθελα να ενημερώσω ότι έχουν γίνει κάποιες μικροαλλαγές, κατά τη γνώμη μου αξιοπρόσεκτες. Χαιρετώ σας και ευχαριστώ!!!

http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου