Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση κάρτας ήχου με PC


Holystone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

    Θα ήθελα να δούμε με την εμπειρία σας ή τις γνώσεις σας ποιος θεωρείτε πως είναι σήμερα ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης της κάρτας ήχου με το PC. Σίγουρα οι απαντήσεις χρειάζονται πιο περιγραφικές απόψεις και ίσως δεν μπορούν καλυφθούν με μια ψήφο. Αλλά ποιος κερδίζει έστω και με μικρή διαφορά;

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δε σε ενδιαφέρει η φορητότητα pci με εξωτερικό κουτί για τους κονβέρτορες, καθώς κάποιοι λένε ότι αν είναι εντελώς εσωτερική η κάρτα και ο υπολογιστής είναι αρκετά θορυβώδεις, τότε μπορεί να πιάσει λίγο θόρυβο, ή να πιάσει θόρυβο από το ηλεκτρικό κύκλωμα του υπολογιστή (σαν κακή γείωση 1 πράμα).

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά τη γνώμη μου η USB καλό είναι να αποφεύγεται, εκτός αν για λόγους φορητότητας δεν υπάρχει άλλη λύση. Η firewire, σίγουρα καλύτερη λύση, αλλά θέλει προσοχή στο θέμα συμβατότητας κάρτας ήχου / controller firewire. Τέλος, η PCI είναι η καλύτερη λύση (εφόσον δεν έχεις τα προβλήματα που γράφει ο boukaw7) από θέμα υπολογιστικής ισχύος και latency. Σε γενικές γραμμές αν σε PCI δουλεύεις ένα project στα 128 samples με πολύ ψηλό CPU usage, στο ίδιο project σε firewire θα αναγκαστείς να πας στα 256 (για πολλούς δεν είναι καν σημαντικό). Αν σε ενδιαφέρει το latency/CPU usage, τότε PCI. Υπάρχουν σήμερα και κάρτες PCIe (το κοντό slot όχι το PCIx που μπαίνει η κάρτα γραφικών) που "υπόσχονται" ακόμα χαμηλότερο latency, αλλά φυσικά είναι ακόμα λίγες και ακριβές!

www.myspace.com/michalismusic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδιά απ' ότι έχω διαβάσει σε σχέση με τις εξωτερικές usb-firewire έχει σχέση με ποιό πρωτόκολο συνδέονται.Το usb2 είναι γρηγορότερο απο το απλό firewire.480mbit kai 400mbit αντίστοιχα αν δεν κάνω λάθος.Οπότε για εξωτερική κοιτάμε firewire μεριά αλλά με την τελευταία έκδοση, νομίζω 1394b kai 1394c αν έχει βγεί αυτό δεν ξέρω.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

 

Επίσης νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση μια pci να μην "αρπάξει" θόρυβο απο το μηχάνημα ότι σύνθεση κι αν έχει αυτό.Αλλά σίγουρα είναι πολύ ελάχιστος ο θόρυβος σε σχέση με τις δυνατότητες που σου παρέχει η σύνδεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδιά απ' ότι έχω διαβάσει σε σχέση με τις εξωτερικές usb-firewire έχει σχέση με ποιό πρωτόκολο συνδέονται.Το usb2 είναι γρηγορότερο απο το απλό firewire.480mbit kai 400mbit αντίστοιχα αν δεν κάνω λάθος.

 

Θεωρητικά η usb2 είναι γρηγορότερη από την απλή firewire, αλλά σκέψου πως καμοιά τους δεν πιάνει μέγιστη ταχύτητα, και πως η firewire από πλευράς αρχιτεκτονικής είναι σίγουρα καλύτερη και πιό σταθερή από τη usb2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου