Προς το περιεχόμενο

Γραφείο για laptop και πλήκτρα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Ψάχνω να βρω ένα γραφείο πάνω στο οποίο να μπορώ να βάλω το laptop και την κάρτα ήχου συν σκληρούς δίσκους/μικρόφωνα και επίσης να έχει ένα συρτάρι στο οποίο να χωράει το keyboard (έχω ένα Triton LE).

 

Έψαξα σε bonstudio και Νάκα αλλά δεν είδα να υπάρχει κάτι - και έλεγα να μην καταφύγω σε ΙΚΕΑ και κλασσικά γραφεία με συρτάρια, μήπως και υπάρχει κάτι πιο εξυπηρετικό και εξειδικευμένο για όσους ασχολούνται με μουσική..

 

Έχετε κάτι να προτείνετε?

 

Thnx!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα να πάρεις μια τάβλα όσο μεγάλη τη θες, να πάρεις και 4 πόδια του γούστου σου και να το φτιάξεις μόνος σου. Όσο για συρτάρι, αν επιμένεις, κι αυτά μπορείς να τα βρεις έτοιμα και να τα βιδώσεις στο κάτω μέρος του γραφείου σου. με την ίδια προοπτική μπορείς πχ κάρτα ήχου ή καποιους σκληρούς να τους βιδώσεις σε βασούλες στο κάτω μέρος του γραφείου να μην φαίνονται. Είναι κρίμα να πας να δώσεις λεφτά για έτοιμα πράγματα τέτοιου είδους, που έχουν να κάνουν καθαρά με το πώς σε βολεύει

Dreamers come and go, but a dream's forever

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με τη λογική του kontras: καλύτερα να στήσεις το χώρο σου με αυτό που ακριβώς σου ταιριάζει, φτιάχνοντας το.

Τα απλά γραφεία, με τα μεταλλικά πόδια, του ΙΚΕΑ είναι μια πολύ εύκολη (& φτηνη) βάση για ξεκινήσεις.

Δες εδώ μερικοί "μερακλήδες" τι έκαναν http://www.decluttered.com/

 

Όσο για το συρτάρι για το Triton, μάλλον θα δυσκολευτείς γιατί θα χρειαστείς αρκετό βάθος για να το φτιάξεις (12-15 πόντους) και θα βρίσκει στα πόδια σου.

 

Μία άποψη: βάλε το Triton επάνω στο γραφείο και χρησιμοποιήσε ένα συρτάρι για ένα εξωτερικό keyboard και το ποντίκι για το laptop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

thnx παιδιά..μπορεί να το προσπαθήσω..αυτό που έχουν κάνει βέβαια οι τύποι στο declutter θα μπορούσε να είναι διπλωματική στους μηχανολόγους του ΕΜΠ :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην το λες, είναι εξαιρετικά εύκολο, ένα τρυπανάκι, ένα κατσαβίδι και τελείωσες. Πήγαινε και σε ένα ξυλά, και θα δεις, θα σε καθοδηγήσει και αυτός. Είναι πολύ καλή ιστορία φίλε αυτή και τη φτιάχνεις στα μέτρα σου!

Dreamers come and go, but a dream's forever

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου