Προς το περιεχόμενο

The official FAQ topic


animae

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ιδέα έχει ως εξής:

 

Πολλές φορές γίνονται οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις. Το οποίο για κάποιους ειναι εκνευριστικό και για άλλους όχι και τόσο αλλά κουράζονται. Βέβαια πολλές φορές ένα μέλος θέλει να χει το δικό του τόπικ, ώστε να αισθάνεται ότι ασχολούνται με αυτόν και μόνο(και γω μέσα). Το κακό είναι πολλές φορές όμως ότι αυτά τα τόπικ τα τρώει η μαρμαγκα είτε γιατί έχει ελάχιστες απαντήσεις, είτε γιατι τα παλαιότερα μέλη το έχουν δει 4354344643.56Λ^3/2 φορές είτε είτε είτε.

 

Θα μπορούσε να υπάρξει ένα τόπικ όπου αυτές οι χιλιουπομένες(το σκότωσα ε?)  ερωτήσεις να γίνονται και έτσι και να διευκολύνει την αναζήτηση, αλλά και να μην κουράζονται οι γκουρού και να υπάρχουν τελικά ουσιαστικές απαντήσεις. Δηλαδη ερωτήσεις του στυλ "ποιο ειναι το καλύτερο delay", "τι μαγνήτες να πάρω για uber metal προσανατολισμό", θα μπορούσαν να γίνονται εδώ. Και είτε θα υπάρχουν απαντήσεις, είτε κάποιος με ασυνήθιστα καλή σχέση με το search(ποιός να είναι άραγε?? ;D) να βάλει 83.000 λινκς με τις φορές που έχει συζητηθεί το θέμα.

 

Ακούως τις γνώμες σας.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει αποδειχθεί ότι και οι guru θέλουν το ζέσταμα τους που και που.Μην τους τα δίνουμε όλα στο χέρι.Το δάχτυλο πρέπει να κουνιέται.Αν όλα αυτά τα γράψουν σε faq ή κάτι αντίστοιχο μετά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν.Τι δηλαδή μετά θα κάθονται για να απαντούν σε θέματα τύπου "μπυροποσία vol.3, extended remix"?

 

Οι γκουρού στα 1000 υπομένα απλά κάνουν λίνκσ για πιο παλιες συζητήσεις ώστε ο καινούριος να διαβάσει και να μάθει.Αλλά και πάλι απορίες θα υπάρχουν όπως και δυσνόητα κομμάτια των παλιών posts.

 

Καλά είναι τώρα απλά αυτό με τα test hardware είναι κάτι που λείπει και είναι τρελή φάση να ακούει κάποιος στο περίπου αυτό που θα πάρει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή σε ένα τόπικ, θα συζητιούνται ταυτόχρονα για μονιτορς, κάρτες ήχου, κιθάρες, πλήκτρα κλπ κλπ κλπ....

 

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει και πάλι όμως: Πώς θα γίνεται ταυτόχρονα συζήτηση για διάφορες απορίες που μπορεί να προκύψουν?

Εδώ δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε ένα θέμα και πάντα η κουβέντα καταλήγει αλλού!

 

Παρόλα αυτά η σκέψη σου είναι πολύ σωστή και θέλω να την προχωρήσω προτείνοντας το εξής:

 

Να υπάρχει ένα sticky σε κάθε κατηγορία, το οποίο θα είναι απο admins και θα έχει τον εξής χαρακτήρα:

 

Για αγορά κιθάρας μέχρι τόσα ευρώ δείτε τα εξής θέματα:

1.

2.

3.

 

για αγορά μεταλοκιθάρας αυτά:

1.

2.

3.

 

κλπ κλπ.

 

Αν και εγώ δεν συμφωνώ με την κατάργηση-"γιουχάρισμα" των συνεχών ερωτήσεων για προτάσεις αγοράς.

Η αγορά αλλάζει! Οι τιμές αλλάζουν, νέα προιόντα κυκλοφορούν. Ένα θέμα που ανοίχτηκε πριν 3 μήνες θα είναι ανημέρωτο όσον αφορά τα καινούρια προιόντα. (εκτός αμα είναι υποχρεωτικό να αγοράσουμε fender)

 

Επίσης μπορεί κάποιος να έχει πολύ συγκεκριμένες ανάγκες και να μην τον καλύπτουν τα παλαιότερα θέματα.

 

Ακόμη κάποιοι είναι τελείως αρχάριοι και λέξεις όπως "ήχος" "παίξιμο" κλπ να μην τις κατανοούν.

Δεν βλέπω κάτι κακό στο να είναι για 1-2 μέρες στην homepage ένα θέμα που αφορά πρότασεις αγοράς. Αν οι σκλυροπυρηνικοί noizers ενοχλούνται απο αυτό μπορούν απλώς να το αγνοήσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To είχα προτείνει κι εγώ...

 

ια) Τελευταία επισήμανση και ίσως η σημαντικότερη: Θα ήταν πολύ καλό να φτιαχτεί μια λίστα (από Gate Keepers και Αdmins) από παλιά ποστς σε κλασσικά θέματα που έχουν συζητηθεί πολύ, και αυτή vα γίνει pinned στην αντίστοιχη κατηγορία. Παραδείγματα θεμάτων:

 

Κεφαλαία, greeklish, ερωτήσεις για delay, overdrive, το καλύτερο distortion πετάλι, μαγνήτες, το φτηνότερο και πιο συμφέρον usb interface - εξωτερική κάρτα ήχου, Θωμά, Paypal, Ebay, δώρα και δηλωμένες αξίες, τελωνεία (και τα... τελώνια που ζουν εκεί μέσα), αν πρέπει να πάρουν tonelab ή πεταλια πάνω σε solid state ή λαμπάτο, τον καλύτερο sequencer, digital versus analog, ξύλα, την καλύτερη και πιο συμφέρουσα tele, το "κακό" quality control των Gibson, την καλύτερη επιλογή λαμπάτου κάτω των 1000 ευρώ κλπ κλπ...

 

...αλλά καμία απάντηση. Μάλλον ο Μπος δεν θέλει να το κάνει γιατί το φόρουμ μπορεί να κατηγορηθεί για διαφήμιση ορισμένων μαρκών εις βάρος κάποιων άλλων, ότι ας πούμε όταν είναι pinned ένα θέμα λειτουργεί σαν επίσημη θέση του φόρουμ. Αυτό όμως δεν θα συνέβαινε αν κάποιος μάζευε σε λινκς τις δημοσιευμένες γνώμες στο φόρουμ, γιατί αυτό θα υπογράμμιζε ακριβώς αυτό που είναι: ΓΝΩΜΕΣ.

 

Ίσως να πρέπει να μπει κι ένα disclaimer για νομικοτεχνικούς λόγους που να δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση το φόρουμ και οι υπεύθυνοί του δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενό του κλπ.

 

Ούτως ή άλλως, η ελευθερία του λόγου είναι κατοχυρωμένη νομικά και στα φόρουμ, μιας και έχω υπόψη μου κάποιες προσπάθειες να φιμωθούν ορισμένα ξένα φόρουμ που έπεσαν στο κενό κλπ κλπ... αν και το πρόβλημα στην Αμερική είναι υπαρκτό, πχ στην Gear Page έχουν νομικά τραβήγματα με τον Fuller της Fulltone επειδή δεν του άρεσαν οι αρνητικές γνώμες για διάφορα πετάλια του στο φόρουμ...  ::)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστός ματωμένη κυριακή. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι, ότι είναι θέμα διαφήμησης. Παρόλ αυτά δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος και η ανάγκη να αλλάξει η τρέχουσα κατάσταση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου