Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά νιώθω τόσο χαρούμενος-τυχερός ίσως!!!!!


boukas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και είναι 3 σχεδόν τα ξημερώματα και δεν έχω τι να κάνω, είπα να ψάξω λίγο να δω μπας και βρω τίποτα σχετικό με τις κιθάρες μου. Εκεί λοιπόν που καθόμουν λέω δεν κοιτάζω να δω πόσα πιάνουν αν τις πουλήσω (αν και δεν θα το κάνω ποτέ για διάφορους λόγους).

 

Έλεγα να ξεκινήσω με την Ibanez ps10-2 που έχω. Ε λοιπόν από s/n βλέπω ότι είναι κατασκευασμένη στην Κορέα, (όπως όλες οι ps10-2 και γενικότερα οι ps10 εκτός από ελάχιστες, που κατασκευάστηκαν στην Ιαπωνία), κατά τον 6ο μήνα (τον Ιούνη δλδ) του 96 και ήταν η υπ' αριθμόν 143 κιθάρα που βγήκε. Οκ λοιπόν συνεχίζω να ψάχνω μέχρι που ήρθαν τα site με τις τιμές! Γύρω στο χιλιάρικο ζητάνε (και μερικοί από αυτούς και βάλε...) για αυτήν ακριβώς που έχω.

Ε και θα μου πείτε; Γιατί χάρηκες τόσο ρε κακομοίρη; Απλά γιατί εγώ τότες την είχα πάρει 200.000 δραχμές (κοντά στα 590€ είναι αυτό; )!!! Αρκετά πιο κάτω δηλαδή απ' όσο την κοστολογούν τώρα όσοι την πουλάνε. Μάλιστα ακόμη και με αυτούς εδώ

http://www.ibanezcollectors.com/discus/messages/14/1003190.html?1192544176 πάλι ακριβότερη είναι σε σχέση με αυτά που έδωσα (600-800€ βγαίνει ο μέσος όρος).

 

Και ρωτώ: Που οφείλεται αυτό;*

ι) Μήπως ότι έχει τη υπογραφή του Paul Stanley, οπότε και θα βρεθούν θύματα, ε χμ.... ναι.... οπαδοί των KISS να την πάρουν;

ιι) Μήπως ήμουν τόσο κωλόφαρδος που την χτύπησα τόσο, δίχως να ξέρει ο πωλητής τι μου δίνει;

ιιι) Μήπως δεν θα έπρεπε να το πω ούτε του παπά;

 

* Αν και βασικά από το link, ο Munch δίνει την δική του εκτίμησή, για ποιο λόγο τρελάθηκαν οι τιμές τους!

 

 

Τώρα πέρα από την χαζοχαρά μου αυτήν, ο λόγος που την άνοιξα αυτήν την κουβέντα, είναι για να δω αν έχει τύχει και σε άλλους αυτό που μου έτυχε. Δλδ να έχουν 1 όργανο (το οποίο ούτε στις "καλές" μάρκες ανήκει, αλλά ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί vintage), το οποίο ενώ το πήραν σε σχετικά χαμηλή τιμή, ξαφνικά να ανακάλυψαν ότι αξίζει κάτι παραπάνω!

 

Τώρα βασικά αυτό το τελευταίο κολλάει καλύτερα στην αγορά ή στο περί ανέμων, αλλά τέλος πάντων....

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον φιλε μου , εγω εχω μια ηλ κιθαρα μαρκας SANOX , η πρωτη μου κιθαρα , την πηρα πριν 28 χρονια απο τον Αρμαο φθηνα τοτε ( απο το χαρτζιλικι μου), ειναι made in japan , κ εχει παρα πολυ καλο ηχο. Δεν νομιζω βεβαια να πιανει κατι αλλα κ να επιανε δεν θα την εδινα με τιποτε!!! Μονο κ μονο οι φωτογραφιες που εχω απο συναυλιες πριν πολααααααααααα χρονια , φθανουν για να την κρατω κειμηλιο απο το παραλθον!!!!! ( τωρα βεβαια ισως επειδη δεν εχει καποια αξια να τα λεω αυτα  χμ ..........!!)

Lets ...Rock!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου