Προς το περιεχόμενο

motif xs or roland v synth gt??


tsakolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

kalispera.thelw th vohtheia sas..exv ena extreme kai pa 800..thelw ena kainourgio synth kai eimai metaxy twn dyo..paizv pio poly rock alla kai me rock groupakia..to xs to exw vrei 2450euro kai to roland 2600euro..kapoia gnwmh???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρόνια πολλά φίλε...

 

Είναι δύο διαφορετικά πράγματα τα δυο τους. Το ένα είναι workstation

(sequencer, multisamples κτλ.) και το άλλο είναι ένα πανίσχυρο συνθεσάιζερ, ιδανικό για να χειρίζεσαι audio σε realtime και για κάποιους ΠΟΛΥΥΥΥ φευγατους ήχους..αλλά αν έχεις στο μυαλό σου πιάνα, hammonds και "φυσικότητες" το motif είναι αυτό που θες. Αν θες απεριόριστη δυνατότητα πειραματισμού και δημιουργίας πρωτοποριακων (για να είμαστε και στο μαρκετινγκ των ημερών) ήχων τότε V synth...αλλά το V δεν κάνει για φυσικούς ήχους..όχι καθόλου, αλλά αν είναι μόνο αυτό που ζητάς πιο πολύ θα σε δυσκολέψει παρά θα σε βοηθήσει...

 

Υ.Γ. Αν αποφασίσεις για V, σκέψου την επιλογή, με λιγότερα λεφτα να χτυπησεις το πρώτο V synth + το V synth XT...έτσι θα έχεις τις ίδιες δυνατότητες, με λιγότερα λεφτά, περισσότερη πολυφωνία και ευελιξία..το μόνο που θα χάσεις θα είναι η AP synthesis, η οποία όμως μου φαίνεται πολύ κακό για το τίποτα...

 

Καλό ψάξιμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

xronia polla file..eyxaristw gia th vohtheia.vasika exw akousei to motif kai pisteuw oti einai fovero organo..to gt to exw dei mono mesw internet kai diavazwntas review..m endiaferoun perissotero fysikoi hxoi..apo apopsi eyxrhstias??exw asxolithei mono me korg..poio tha mathw poio grhgora??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το gt είναι φοβερό...δεν έχει τραγικές διαφορές με το XT..αλλά αν σε ενδιαφέρουν οι φυσικοί ήχοι τότε μαλλον δε σου κάνει το v-synth...θέλει πολύ εξοικείωση με τη Variphrase τεχνολογία για να φτιάξεις ήχους που θα ΜΟΙΑΖΟΥΝ φυσικοί και που για μένα δε θα χάσουν ποτέ την "ηλεκτρονικότητά τους"..(υποτίθεται ότι η AP synthesis βοηθάει σ'αυτό, αλλά αφενός εφαρμόζεται μόνο στα εργοστασιακα samples, αφετέρου δεν ξετρελάθηκα από το αποτέλεσμα της {προσωπική γνώμη})

 

Οπότε αν είσαι μόνο αναμεσα στα δυο αυτά, και θες φυσικούς ήχους,  τοτε Yamaha...Εχω δει σε διάφορα φορουμ αρκετούς να επιλέγουν το V-synth για πιάνα κλπ και τα σουτάρουν πριν σαραντήσουν...πρόσεξε αυτή τη διαφορά..

 

Σου λέω για το V γιατι το έχω κι εγώ...για το Μοτιφ δεν ξερω αλλά αφού λες ότι το άκουσες, εμπιστεύσου τ αυτιά σου όσο τίποτα...

Για να ευλογήσω όμως και τα γένια μου, με το Gt ή το Xt, αν έχεις όρεξη να πειράματίζεσαι και δε σε πιέζουν διασκευομπάντες και μαγαζιά μπορείς να κάνεις θαύματα...και σε συνδιασμό με την vocal designer μπορείς να φτιάξεις αεροπλανικούς ήχους (που λέει κι ένας "μαγαζάτορας")

 

Για το ποιο θα μάθεις πιο γρήγορα, το V-synth μου έχει μεγάλες διαφορες με το Korg μου, και απ'ότι έχω ακούσει και τα Μοτιφ έχουν διαφορές, οπότε και με τα δυο ξεκινάς από την ίδια βάση..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου