Προς το περιεχόμενο

Μπορεί κανείς να μάθει πνευστό χωρίς να είναι ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ? Πανάκριβα εί


menelaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ πήγα στην φιλαρμονική. Απ ότι ξέρω σε όλη την Ελλάδα είναι τσάμπα. Τώρα αμα έρθει η ώρα να πάρεις πούλα καμμιά κιθάρα!

 

κοίταξε Μενέλαε, το πιο σωστό είναι αυτό που λέει ο lambrosgg...Και εγώ είμαι στη φιλαρμονική 12 χρόνια τρομπέτα (από το '96) :P (πολλά έτσι; 8)) και αυτά που έμαθα είναι απίστευτα πολλά...Η μάθηση είναι δωρεάν...Ειλικρινά σου μιλάω οτιδήποτε, μα οτιδήποτε, έχω μάθει σε αυτό που λέγεται ΡΥΘΜΟΣ στη μουσική και ΜΕΤΡΗΜΑ, το χρωστάω στη φιλαρμονική....Η συνύπαρξη πολλών οργάνων είναι μεγάλο πράγμα....Αν δοκιμάσεις δεν πρόκειται να χάσεις...αυτά από έναν έμπειρο. 8)..(χααασού ψώνιοοοο... ;D ;D ;D)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά +1000 για τις φιλαρμονικές. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να πληρώσει (που γκρινιάζουν για τα ωδεία και τα λεφτά που χρειάζονται. Εγώ για κάποιο διάστημα όταν ήμουνα μικρός έκανα και τα θεωρητικά μου στην φιλαρμονική.

Όργανο για το σπίτι δεν έδιναν (στην δική μας τουλάχιστον) και δεν έχεις καμμία υποχρέωση. Εγώ θυμάμαι ότι όποτε ήθελες πήγαινες, έπαιζες όποτε ήθελες έφευγες. Οι υποχρεώσεις αρχίζουν αν μπείς στην μπάντα, όπου σε πληρώνουν φυσικά, σου δίνουν στολή και παίζεις όποτε σου πούν.

Εγώ πήγαινα για 2 χρόνια, στην αρχή πήγα για κρουστά, αλλα το δεύτερο χρόνο έπιασα σαξόφωνο. Εκείνο τον καιρό έπαιζα πολύ, αλλα τώρα παρόλο που έχω όργανο, το έχω παρατήσει! Ψήσου να στο πουλήσω Μενέλαε να πάρω ESP!  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ξεκίνησα φλάουτο το '87 (δέκα ετών), που ήταν δυο χρόνια μετά από τα βασικά του ωδείου, και αγόρασα δικό μου το '90. Μελετούσα στο ωδείο (κι εδώ που τα λέμε, επειδή δεν ήθελα μπλεξίματα με τους γείτονες πολλές φορές δεν μελετούσα καν στο σπίτι).

 

Οπότε ξεκίνα εσύ Μενέλαε δοκιμαστικά κάποια πνευστά, κι όταν αποφασίσεις ποιο σου αρέσει περισσότερο και το συνεχίσεις ζεστά, άσε να περάσει ένα διάστημα για να αποκτήσεις καλή κρίση του ποιο είναι καλό και ποιο όχι και προχωράς στην αγορά. Είναι λάθος να αγοράζεις κάποιο μαθητικό μοντέλο περιορισμένων δυνατοτήτων στην αρχή και να μην έχεις τι να το κάνεις μετά (ειδικά στα φλάουτα, μόνο σε πιο προχωρημένες τάξεις μαθαίνεις να χρησιμοποιείς αυτά των επαγγελματικών προδιαγραφών).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+ 15.000 για bloody & lambro. 8) 8)...

Μενέλαε ειλικρινά δεν θα χάσεις.. ;).λίγο υπομονή στην αρχή μέχρι να πάρεις τον αέρα στο όργανο και μετά θα πετάς.... ;)

 

αντε τι περιμένεις... ;D 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μενέλαε, μήπως να αγόραζες ένα Xaphoon ?

59€ κάνει ;)

 

Σου έχω πει ότι έχω και παίζω xaphoon ε? ;D

 

Είναι πολύ καλό όργανο και έχει φοβερό ήχο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

menelae φυσικά και υπάρχουν φνηνότερα πνευστά.

Σε Suzuki πχ βρίσκεις φλάουτο στα 360 και σαξόφωνο στα 600 αλλά και γενικότερα βρίσκεις εταιρίες πολλές με φθηνά μοντέλα. Βέβαια πάντα ισχύει το 'ότι πληρώνεις παίρνεις' ;)

www.myspace.com/thomasnastos

www.thomasnastos.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Αγ.Γεωργίου 34 & Φ.Λίτσα. 15234 Χαλάνδρι. Τηλ.Γραμματείας : 210 6860535-6. Fax : 210 6860536 ...

 

Άντε... Μόνο ταξί δεν σου πήραμε τηλέφωνο!!!  ;D ;D ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ή μπορείς να τους ακολουθήσεις μετά από κάποια παρέλαση...

 

Εγώ πάντως είχα φύγει από την φιλαρμονικη γιατί σε κάποια φάση είχαμε γίνει κοράκια..το είχαν κάνει μόδα όλοι και φώναζαν την μπάντα για κηδείες...και φορούσαμε Αυγουστιατικα τα σακάκια και παίζαμε στα νεκροταφεία κάθε 15...

 

(φυσικά δεν κάνουν αυτό οι φιλαρμονικες, απλά δεν ξέρω πως έκατσε στην συγκεκριμένη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου