προβλημα του pc με διαφορα προγραμματα ηχου
+-
Noiz Search
Φρέσκα
Πουλήθηκε η πρώτη Stratocaster από Vac
21:38 - 24/04/14

Impedance mismatch in tube amp and modding από theoctapus
21:30 - 24/04/14

Απ: Οριες από ndnikola
21:27 - 24/04/14

Αγόρασα απο Ελβετία και μου ζητούν εκτελωνισμό. από ndnikola
21:25 - 24/04/14

TwoNotes από samy paraga
21:04 - 24/04/14

Boss GT6 και οutput από freeman
21:04 - 24/04/14

Spyros Delta - Van Halen - I'm The One - guitar cover από samy paraga
20:58 - 24/04/14

Τι λέτε για τον Adrian Belew; από samy paraga
20:45 - 24/04/14

Punk Rock Live - Dubstep/DnB Dj After 29/4 @ Μαύρη Τρύπα από music man
20:32 - 24/04/14

Θυμάστε το fluxus; Ε, σας έχω χαλαρά εδώ: από RayDTutto
20:17 - 24/04/14

Ads

Σελίδες: [1] 2   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: προβλημα του pc με διαφορα προγραμματα ηχου  (Αναγνώστηκε 2446 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
nik_scarlets
Συναλλαγές: (0)
Musician
*

Karma: 0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 183



« στις: 22:55 - 31/05/07 »

κατεβασα σημερα το guitar rig2. Το εκανα μια χαρα install, με το που επιλεγω ομως την καρτα ηχου στο σχετικο μενου το pc κανει καθε φορα restart. Και μαλιστα οταν ξανανοιγει μου βγαζει μηνυμα πως εχει επανελθει απο ενα σοβαρο σφαλμα. Επισης παρομοιο προβλημα ειχα με το cubase, με τη διαφορα οτι το restart γινοταν καθε φορα που εκλεινα το προγραμμα. Επειδη δεν ειχα αλλα τετοιο προβληματα, σκεφτηκα μηπως παιζει καποιο ρολο οτι τα προγραμματα αυτα ειναι και τα δυο προγραμματα η χογραφησεων κλπ. Ποια ειναι η γνωμη σας, τι μπορει να φταει?

Υ.Γ. Η καρτα ηχου μου ειναι on-board,δεν εχει ASIO, δεν με ενδιαφερει να λυσω τωρα απαριατητα το προβλημα, μιας και δεν ηχογραφω με τον εξοπλισμο που εχω τωρα. Σε κανενα μηνα ομως θα παρω αλλη κιθαρα,πεταλιερα,κλπ + καρτα ηχου. Και φοβαμαι μηπως εχω παρομοια προβληματα. Σαν μια καλη λυση βλεπω ενα format πριν βαλω την καρτα κ κατι μνημουλες. Τι λετε?
 Παρεπιπτοντως, ποια καρτα προτινετε γυρω στα 150€, usb ή firewire, για ηχογραφηση κιθαρας (μαλλον απο boss gt-8), φωνης(οχι σπουδαια πραγματα), keyboard (kai midi), ισως αργοτερα και μπασσου? Μ-audio Audiophile?
Καταγράφηκε
animae
Συναλλαγές: (0)
Idol
***

Karma: 1
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 1363



« Απάντηση #1 στις: 23:08 - 31/05/07 »

To oτι ειναι σπασμενα.
Καταγράφηκε

Κill the wise one!
nik_scarlets
Συναλλαγές: (0)
Musician
*

Karma: 0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 183



« Απάντηση #2 στις: 23:11 - 31/05/07 »

μμμμ....λες? δηλαδη με την καινουρια καρτα και μετα προγραμμα εστω και σπασμενο, που μου το εχει δωσει ομωσ ατομο που το δουλευει κανονικα δεν θα χω προβλημα ετσι?
Καταγράφηκε
ytsestef_2112
Συναλλαγές: (0)
Musician
*

Karma: 0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 390



« Απάντηση #3 στις: 23:12 - 31/05/07 »

Το να ρωτάμε "ποια κάρτα ήχου να πάρω με χ λεφτά" έχει ΥΠΕΡ-ΑΝΑΛΥΘΕΙ σε αυτό το forum (οχι αλλο κάρβουνο)  :lol: μέχρι και thread άνοιξε που σχολιάζεται το φαινόμενο ότι ρωτάμε όλοι τα ίδια εδώ μέσα. Κάνε search, θα βρείς περίπου 2983758236 threads που θα είναι σε θέση να σου δώσουν απάντηση.

Όσον αφορά το προβληματάκι σου, η έλλειψη ASIO είναι καλός λόγος να γίνεται αυτό. Γενικά Format + Κάρτα ήχου + Σωστό setup κατά 99% θα λύσει το πρόβλημά σου.
Καταγράφηκε
sergei
Συναλλαγές: (0)
Musician
*

Karma: 0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 429



« Απάντηση #4 στις: 23:15 - 31/05/07 »

Παράθεση από: "forensick"
To oτι ειναι σπασμενα.


Ακυρο...
Καταγράφηκε

konu57
Συναλλαγές: (1)
Musician
*

Karma: 0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 451



« Απάντηση #5 στις: 23:33 - 31/05/07 »

Οταν εχεις ανοιχτο το guitar rig μεσα απο το cubase μην το κλεινεις απο το χ αλλα ανοιγοκλεινε το απο το κουμπι του edit στις ρυθμισεις του καναλιου που το εχεις ανοιχτο.
Καταγράφηκε

Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
lambrosgg
Συναλλαγές: (8)
Star
****

Karma: 1
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 2360



WWW
« Απάντηση #6 στις: 04:27 - 01/06/07 »

Παράθεση από: "konu57"
Οταν εχεις ανοιχτο το guitar rig μεσα απο το cubase μην το κλεινεις απο το χ αλλα ανοιγοκλεινε το απο το κουμπι του edit στις ρυθμισεις του καναλιου που το εχεις ανοιχτο.


Που κολλάει αυτό?

Τελος πάντων...

Το πρόβλημα είναι η μη υποστήριξη asio drivers από την κάρτα της μητρικής σου. Ψάξτο και αφού αποφασίσεις να πάρεις την audiophile θα κάνεις δουλειά...

Τι pc έχεις? Μήπως είναι κάπως παλιό? Το guitar rig 2 είναι αρκετά βαρύ ειδικά αν το τρέχεις μεσα από το cubase.

Δεν φταίει το ότι είναι σπασμένα...

Δεν έχω ούτε ενα αυθεντικό πρόγραμμα και κάνω τη δουλειά μου άψογα.
Καταγράφηκε

boukas
Συναλλαγές: (0)
Star
****

Karma: 0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 5793



« Απάντηση #7 στις: 05:23 - 01/06/07 »

Όχι ρε παιδιά δεν φταίει η μη υποστήριξη asio. Ούτως ή άλλως το cubase δίχως asio δεν δουλεύει.


Σε μένα η μητρική κάρτα ήχου δεν υποστήριζει ασιο, αλλά μια οι ασιο που έρχονταν με το cubase μια το ασιο4ολ και δεν μου τα έχει κάνει ποτέ αυτά!
Καταγράφηκε

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Anouvis_GR
Συναλλαγές: (0)
Musician
*

Karma: 0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 205


« Απάντηση #8 στις: 07:26 - 01/06/07 »

nik_scarlets μάλλον κατι δεν πααι καλα με τα widows. Φορμάρισμα και κάντα ολα απο την αρχη σωστα. ΜΗΝ βαζεις στο πισι προγραμματα που δεν χρειάζεσαι . ..  και καλο ειναι το πισι που εχεις για μουσίκη να μην μπαίνει στο internet
Καταγράφηκε
nik_scarlets
Συναλλαγές: (0)
Musician
*

Karma: 0
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 183



« Απάντηση #9 στις: 08:53 - 01/06/07 »

Δεν νομιζω να μην τα σηκωνει το pc.. Ειναι athlon 3000 με 256 ram, η οποια συντομα θα γινει 1gb.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2   Πάνω
  Εκτύπωση  
 
Μεταπήδηση σε:  

Powered by EzPortal