Προς το περιεχόμενο

Ακκορντεον Pigini


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας ρε παιδια! θα ήθελα να μου πειτε καμιά γνώμη, όποιος ξέρει για ακκορντεον. Καταρχην θελω να ενημερώσω οτι παίζω με χορευτικά στο δρόμο και περπατάμε για πολύ ώρα, γι' αυτό θα ήθελα κάτι ελαφρύ. Θέλω βέβαια να το έχω τουλαχιστον για μια δεκαετία. Δηλαδη θέλω κάτι ελαφρύ και καλό! Έχω δει 2. Το ένα είναι το Pigini Primavera P75 με 96 μπάσσα 8Kg και το Pigini Wing 374 με 120 μπάσσα 6,8Kg. Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου για τα συγκεκριμένα ή αν έχει να μου προτείνει κάτι άλλο. Ευχαριστω! Αν είμαι σε λάθος κατηγορία συγνώμη, πείτε το μου για να το αλλάξω.

KORG PA 800

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ζήτημα με τον αριθμό των μπάσων  είναι δικό σου θέμα και μόνο. Δλδ εσύ θα πρέπει να δεις τι έκταση  θες τόσο στα μπάσα όσο και στα πλήκτρα. Πάντως τα Pigini έιναι απίστευτα όργανα με πάρα πολύ καλό ήχο και κατασκευή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Εγώ όμως όπως είπα θέλω κάτι ελαφρύ και καλό. Τώρα από μπάσσα με ενδιαφέρει να είναι σιγουρα από 80ντάρι και πάνω, δηλαδή 80 ή 96 ή 120 μπάσσα. θα ήθελα να μου πείτε γνώμη ή να μου προτείνετε κάτι αλλο. Αν έχετε και προσωπική εμπειρία θα ήταν ακόμα καλύτερα. Και πάλι ευχαριστώ!

 

KORG PA 800

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου