Προς το περιεχόμενο

Τροπος συνδεσης arranger η synth σε live!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως πρεπει να συνδεουμε με τον μικτη τα οργανα για να παραγουν καλο και γεματο ηχο?Ποιος ο τροπος συνδεσμολογιας?Ως τωρα χρησιμοποιω μονοφωνικο τροπο..Για να τα συνδεω στερεο χρειαζομαι δυο καλωδια!Πως συνδεονται αυτα πανω στον μεικτη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για stereo σύνδεση πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα αντίστοιχα stereo κανάλια του μίκτη σου και να συνδέσεις ένα ζεύγος καλωδίων από τις Left και Right εξόδους ήχου του πλήκτρου σου στις ανάλογες υποδοχές του μίκτη.

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις δύο μονοφωνικά κανάλια και να στέλνεις το Left Out από το πλήκτρο σου στο ένα κανάλι και το Right στο άλλο.

 

Αυτά αν παίζεις με ήχους που εκμεταλλεύονται ένα στερεοφωνικό περιβάλλον, αν όχι τότε και στη μονοφωνική σύνδεση θα έπρεπε να βγαίνει καλός ο ήχος.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εεεε, να μπω σφίνα και 'γω με μια σχετική ερώτηση...

 

Τελικά πως είναι καλύτερα να βγαίνεις live: stereo ή mono?

θέλω να πω οτι ξεπερνώντας τα όποια τεχνικά θέματα (ποσότητα καλωδίων, ποσότητα DI κτλ.) και έχοντας ως δεδομένο (λέμε τώρα) ενα καλό P.A. σύστημα στο χώρο, υπάρχει κάποια άποψη για το τί είναι καλύτερο?

Στη μέχρι τώρα (μικρή) εμπειρία μου, έχω συναντήσει και τις δύο "σχολές" (ανάλογα τον ηχολήπτη) και πάντα πάνω-κάτω με ίδιο set ήχων, οπού η στερεοφωνική εικόνα τους διαφέρει κατα περίπτωση (mono pianos, stereo leads κτλ.). Τι είναι "καλύτερο" τελικά, ιδικά όταν πρέπει να δέσει με μπάσο, κιθάρα κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια σημερα στη προβα,εβαλα το Α1000 στις υποδοχες STEREO LEFT/RIGHT!Στο πληκτρο πρωτα και επειτα στην κονσολα!!!Μιλαμε αλλος ηχος...Πιο ζεστο πιο γεματο οργανο!Αλλα οταν γινετε αυτο,τισυμβαινει?Τι διαφορα εχει απο το MONO?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για βάλε ένα cd να παίξει mono και ένα stereo.... τι διαφορά έχει?

 

για να μάθεις διάβασε εδώ:http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Blumlein#Stereo

 

Στα synth/arranger γενικά είναι και θέμα στερεοφωνικής δειγματοληψίας δειγμάτων rom, συν τα drum kits και στα arrangers εαν προσέξεις κάποιοι ήχοι βγαίνουν παναρισμένοι σε stereo πχ ούτι στο left, φλάουτο στο right, ride και crash σε διαφορετικά panning κτλ

 

Σαφώς καμία σχέση αλλά παίζει και μεγάλο ρόλο ο χώρος το στήσιμο των ηχείων, οι αντανακλάσεις κτλ

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω κατα κυριο λογο κανω split στο arranger και εχω στο μισο μπασο και στο αλλο κιθαρες η ακκορντεον η κατι αλλο!Εχθες λοιπον ειδα οτι στον μεικτη η μια εξοδος επαιζε πιο δυνατα.Δηλαδη μοιραζεται ο ηχος στις εξοδους,αλλα δεν θυμανε τι ενδειξεις ειχαν τα leds οταν επαιζα mono!Σταυρο μπορεις να δωσεις εναν ορισμο,για να καταλαβαινομαστε καλυτερα?? :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου