Προς το περιεχόμενο

fender blues junior bias


Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Καλησπερα σε ολους στο φορουμ .

Θα ηθελα να ρωτησω αν εκτος απο bilm audio που δινει καποιες πλακετες για την ρυθμιση του bias στους συγκεκριμενους ενισχυτες,υπαρχει καποιος απο το φορουμ που να εχει προσπαθησει να κατασκευασει κατι αναλογο ή να πουλα ετοιμη πλακετα αντιστοιχη.

Εχω βαρεθει να αλλαζω λαμπες καθε 6 μηνες .

Νομιζω οτι ειναι το μοναδικο μειονεκτημα αυτου του τιμιοτατου ενισχυτη.

Ενω για οσους εχουν τον pro junior blues τα πραγματα ειναι πολυ πιο με τη μοντα που εχει ο  bilm audio και μπορει οποιος πιανουν λιγο τα χερια του να την κανει χωρις να πληρωσει τα μαλλακια της κεφαλης του.  8) 8) 8) 8)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

 

ΚΑΝΕΝΑΣ......................ΔΕΝ ...................ΓΝΩΡΙΖΕΙ ...................ΚΑΤΙ

 

 

 

 

 

 

 

 

???????????? :-X :-X :-X :-X :-X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την ρύθμιση/χαμήλωμα bias αλλάζει η τιμή των αντιστάσεων και ΟΧΙ η πλακέτα. Απαραίτητο μιας και οι τελικές ψήνονται και εκτός από αυτό, αν το χαμηλώσουμε θα αποκτήσει και ο ενισχυτής περισσότερο headroom. Με την προσθήκη ενός τρίμμερ θα είναι και πιο εύκολο για τυχόν μελλοντική ρύθμιση! Δες Retrolab στο fb. Στον Γιώργο τον πήγα πριν δύο χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε τρίμερ θα βάλεις με αυτό κάνεις την ρύθμιση στο bias τον είχα αγοράσει καινούριο πριν δέκα χρόνια και επειδή μου έκανε κάτι θορύβους υποθέτω απο την μεταφορική πρέπει να είχε φάει τίποτα σουτ τον είχα δώσει σε έναν τεχνικό και μου είχε πει οτι θα έβαζε τρίμερ για να ρυθμίζει το bias απο τότε δηλαδή 10 χρόνια ο blues junior δουλεύει άψογα και ούτε λάμπες έχουν αλλαχθεί ούτε τίποτα.Επίσης ένας φίλος μου που απ'αυτόν τον είχα δεί και εντυπωσιάστηκα και αγόρασα και εγώ έναν τον έχει απο το 2000 χωρίς τρίμερ και δεν έχει αλλάξει ποτέ λάμπες.Διάβασε αυτό το βρήκα τώρα απο το wiki

A set of three matched Groove Tubes 12AX7 preamp tubes and two matched Groove Tubes EL84 power tubes, graded according to Fender's specifications, are used in all factory Blues Juniors. The Blues Junior uses a "fixed" fixed-power tube bias (no way to vary the bias point), but it is fairly "hot" and can accommodate most matched pairs on the market. However, because they "run hot", a common modification is to add a bias trim to enable adjustments to the idle current when switching tubes.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου