Προς το περιεχόμενο

korg pa1X Pro σκληρος δισκος


Προτεινόμενες αναρτήσεις

φιλοι μου γεια σας. δυστυχως τα παιξε ο σκληρος δισκος του οργανου. ρωτησα σε μαγαζι με υπολογιστες και μου ειπανε οτι ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να βρω τον ιδιο!! ισχυει αυτο? δεν ρωτησα bon studio γιατι εκει ''γδερνουν'' .....ετσι κ αλλιως το οργανο παλιο και αν εχουν καλος μεχρι ενα σημειο.....αν δεν εχουν καλυτερα να το πεταξω το οργανο σχετικα με την τιμη που θα πουν!!! υπαρχει περιπτωση να βρω γενικοτερα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι σκληρος δισκος ακριβως ειναι,μηπως βρω απο καπου αλλου?

 

εκανα μια ερευνα στο νετ,και νομιζω οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αυτο που θες,ενας απλος σκληρος 2,5 ιντζων με συνδεση ATA,δεν ειναι κατι περιεργο.......αν κανω λαθος........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Standard 2.5" ATA Hard Disk Drive είναι μπορείς να βάλεις 20, 40, 60 Gb  μεγαλύτερο ή μικρότερο σε μέγεθος Hitachi νομίζω είναι.

 

Το καλύτερο είναι να ανοίξεις το όργανο στο πίσω μέρος να τον βγάλεις και να πας με το δείγμα ανά χείρας σε pc stores κάπου θα υπάρχει δεν μπορεί στοκ πάντα  μένει υπάρχουν ακόμη στο εμπόριο τέτοιοι δεν έψαξες καλά.

 

επίσης υπάρχουν και οι αγγελίες δεν χάνεις τίποτα.

 

το όργανο λειτουργεί άνετα και χωρίς σκληρό δεν είναι άχρηστο απλώς δεν θα έχεις HD Banks, σιγά τα βάζεις στα user 1,2,3 προσωρινά.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου