Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση θεμάτων βασει του μελους που τα εθεσε.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα ήθελα να βρω κάποια παλιά θέματα, για τα οποία δεν θυμόμουν τον τίτλο. Προσπάθησα για αρκετή ώρα μέσω του search, αλλά δεν κατάφερα να τα εντοπίσω, διότι τα keywords που χρησιμοποιούσα, παρόλο που σχετίζονταν άμεσα με το περιεχόμενό τους, δεν περιλαμβάνονταν στον τίτλο. Θυμόμουν όμως τα μέλη που είχαν δημοσιεύσει τα εν λόγω θέματα, αλλά τελικά ούτε αυτό βοήθησε.

 

Σκέφτηκα λοιπόν ότι ίσως θα ήταν πολύ χρήσιμο, να μπει στη σελίδα με το προφίλ του κάθε χρήστη μια επιλογή, η οποία θα μπορεί να δείχνει όλα τα θέματα που έχει ανοίξει ο εκάστοτε χρήστης. Σε ένα άλλο φόρουμ που συμμετέχω υπάρχει αυτή η επιλογή και (τουλάχιστον σε εμένα) έχει φανεί πολύ χρήσιμη. Παραθέτω λινκ του προφίλ μου σε αυτό το φόρουμ, όπου φαίνεται αυτό που προτείνω.

http://www.clubfiesta.gr/forum/member.php?u=3014

 

Ακόμη σχετικά με την θέαση του προφίλ του κάθε μέλους, θα ήταν ιδιαίτερα εύχρηστο αν το όνομά του (που φαίνεται σε κάθε δημοσίευση και σε πολλά άλλα σημεία) αποτελούσε ταυτόχρονα και λινκ για την σελίδα του προφιλ του.

 

Αυτά προς το παρόν. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτά, αλλά πιστεύω πως αν γίνουν θα διευκολύνουν την αναζήτηση παλιών θεμάτων.

Ευχαριστώ.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά υπάρχει η επιλογή να βρεις όλα τα ποστ του κάθε χρήστη (είναι στο προφιλ, εκεί που λέει δημοσιεύσεις και μπλα μπλα μπλα) και απευθείας σε 1 thread μετά το κάθε ποστ του καθενός κάτω γράφει προφίλ και πμ, οπότε μάλλον οκ είναι και αυτό.

 

Πάντως αν για αναζήτηση χρησιμοποιείς το search πάνω δεξιά, θα σου έλεγα να το παρατήσεις και να χρησιμοποιείς αυτό στα αριστερά.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουπς! Δίκιο έχεις για το προφίλ, δεν το ειχα προσεξει τόσο καιρό, να σου πω την αλήθεια...

 

Τώρα όσον αφορά την επιλογή που δίνει όλα τα ποστ καποιου χρήστη μεσα από το προφίλ, την ξέρω, αλλά δεν την θεωρώ και τόσο εύχρηστη, ειδικά σε χρήστες με παρα πολλά posts. Πιστεύω ότι αν υπάρχουν και οι δύο επιλογές (μία να δίνει όλα τα ποστ και μια όλα τα θέματα) θα διευκόλυνε ακόμα περισσότερο.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου