Προς το περιεχόμενο

evolution uc33 και logic


boody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορει καποιος να μου εξηγησει (κατα προτιμιση καποιος που το εχει κανει ) με ποιο ακριβως τροπο κανω το logic να ανταποκρινεται στο uc33 (δε το αγορασα ακομη) step by step (βασικα θελω νακαταλαβω αν θα με βολεψει ή θα με βγαλει απο τα ρουχα μου)

 

Αυτο που θελω ακριβωςνα ελεγχω ειναι :

- με τα sliders φυσικα τα faders του logic (audio , audio instruments , midi tracks)

- με τα 3 knobs θελω να ελεγχω αλλα πραματα σε καθε track (γιαυτο θελω να προγραμματιζεται ευκολα και γρηγορα) , πχ σε ενα audio να εχω eq , και στο διπλα τα μπασα απο το eq , το feedback απο ενα delay , kai το mix απο ενα reverb . (αληθεια μηπως υπαρχει κουμπι που κανει τα knobs πιο πολλα ? δηλαδη να το πατας και να γινονται τρια νεα προγραματισμενα knobs και αμα το πατησεις κυκλικα να εναλλασεσαι αναμεσα στην πρωτη τριαδα και την δευτερη κ.ο.κ?)

- θελω να ελεγχω τα κυριοτερα κουμπια του τρανσπορτ (rec , play , stop , klp)

- τι αλλο μπορω να ελεγχω αληθεια που θα μου εκανε την δουλεια πιο ευκολη (στο logic)

 

οταν κανω ενα κομματι(project ) και μετα θελω να ασχοληθω με ενα αλλο Project που δουλευα αλλη φορα τοτε τι γινεται ? εχει τροπο να θυμαται τις ρυθμισεις μου? μεχρι ποσες? ή μηπως μπορω να του στειλω ενα πακετο Midi δεδομενων(απο καθε project όπως γινεται και με τα midi synths klp) και να <<μαθει>> ακριβωςτο setup που ειχα κανει οταν το δουλεψα τελευταια φορα (και ειχα σωσει φυσικα τις ρυθμισεις)

 

ζηταω πολλα? (πολλα απο σας ή απο το uc33?_

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου