Προς το περιεχόμενο

AD/DA converter 2 καναλιών;


piou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Αυτό κολλάει με την άλλη ερώτηση σου για τον compressor με S/PDIF έξοδο :)

 

Έχω την εντύπωση ότι προσπαθείς να φτιάξεις ένα αναλογικό front-end που να καταλήγει απαραίτητα σε S/PDIF. Μετά το S/PDIF τι υπάρχει; Υπολογιστής ή κάτι άλλο;

 

Γεράσιμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ’ αρχάς καλό θα ήταν να μας πεις το σκεπτικό για την απόκτηση ενός οικονομικού AD/DA και τη χρήση που θέλεις να κάνεις.

Σε περίπτωση που προσπαθείς να αποφύγεις την αγορά κάποιας ποιοτικής κάρτας ήχου με τη χρήση μετατροπέα και φτηνότερης κάρτας , θα σου έλεγα ότι ο οικονομικός μετατροπέας δεν θα σου δώσει καλύτερες ηχητικές επιδώσεις από μια καλή κάρτα ήχου. ¶ρα σαν αγορά μάλλον δεν αξίζει. Επίσης σε κάθε ψηφιακή audio σύνδεση (και ειδικά μεταξύ φτηνών συσκευών / καλωδίων) υπάρχει ενδεχόμενο Jitter.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας και καλώς σας βρήκα....

 

Θα με ενδιέφερε και μενα μια τέτοια απλή λύση ΑD/DA (έστω και με ένα in/out) καθώς έχω κάρτα με 2in/2out (1 αναλογική / 1 ψηφιακή) και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την ψηφιακή. Υπάρχει κάτι απλό και φθηνό?

 

thanks!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oκ , αφού επιμένετε... , λοιπόν οικονομικές λύσεις κάτω από 200 ευρώ είναι τα:

ART DI/0

M-Audio Flying Cow

 

Οι αμέσως επόμενες λύσεις είναι στα διπλάσια και βάλε... που μάλλον συμφέρει να πάρεις άλλη κάρτα με περισσότερες εισόδους. Γενικά όπως είπα και πρίν οι οικονομικές λύσεις δεν έχουν την απαιτούμενη απόδοση που θα δικαιολογούσαν μια τέτοια αγορά. Από προϊόντα επιπέδου Apogee Mini-DAC , Rozeta 200 κλπ και άνω μπορούμε να αρχίσουμε να το συζητάμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου