Προς το περιεχόμενο

Musicman Stingray ή Bongo


KERMITT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδία σκέφτομαι να αγοράσω ενα μπασάκι νσ πάρω stingray η bongo?

 

Μετα σκέφτομαι to jazz bass και μετα για custom γυρω στα 1300-1500 μαξ ευρωπουλα.. :P

 

 

Μάζεψα 2 χρονάκια κατι λεφτά και ηθελα την γνώμη σας για μια επενδυτική κινηση μιας και εχω 2 μπασάκια ήδη

 

 

θα μου πειτε εσυ ελεγες musicman bongo η stingray και τωρα μας τσαμπουνας και αλλα ρε παιδια τα λεφτα ειναι πολλα και λεω να παρω και κατι που θα εχει και αξία μεταπωλησης  ;D ;D ;D

 

ευχαριστω παρα πολυ  8)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλά μπάσσα είναι και τα δύο, αλλά το stingray είναι γενικά πιο διαδεδομένο, και σίγουρα θα "φύγει" πιο γρήγορα σε περίπτωση που θελήσεις να το πουλήσεις. Κατά τ'άλλα, αν και δεν είναι του γούστου μου τα μπάσσα της EBMM, εγώ θα προτιμούσα το stingray. Τώρα όσον αφορά τα fender (jazz και precision) απλά δεν θα έδινα ποτέ λεφτά γι'αυτά. Πολύ υπερτιμημένα μπάσσα, όχι ακριβώς value for money.

 

Το thumb που σου πρότεινε ο φίλος είναι σίγουρα μια κατηγορία πιο πάνω (για μένα πάντα), αλλά τα μανίκια τους διαφέρουν αρκετά από άλλα μπάσσα, οπότε ίσως και να μη σε βολέψουν. Κατά τ'άλλα η τιμή που το δίνει ο chickittypok είναι αρκετά καλύ, και γενικά αξίζει, οπότε αν δεν έχεις πρόβλημα με πιο χοντρά μανίκια σκέψου το.

 

Στη θέση σου πάντως θα κοίταζα κάτι σε warwick (αν και πολλά $$$) ή και Cort, Mayones, Tradition. Πολύ καλά μπάσσα, ειδικά όσον αφορά το value for money. Ένα Artisan B4 της Cort που έχω μ'έχει βγάλει ασπροπρόσωπο, και κατασκευαστικά είναι απλά άψογο, ειδικά για τα λεφτά του (καινούριο 440 από playback). Στην τελική βέβαια εσύ αποφασίζεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι εχεις δικιο φιλε μου ειμαι μεταξυ musicman  αρχικα ... θελω να εχει και active ηχο γιατι ηδη εχω passive bass.. 

 

Βασικα για να σας εξηγησω εχω ενα ibanez sr1000 made in japan 4χορδο και ενα gretsch 4χορδο made in usa φοβερο κομματι οποτε θελω κατι αλλο να εμπλουτισω την συλλογη μου  ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε καταλαβαίνω φίλε μου, αλλά επειδή είπες πως μάζευες τόσο καιρό σου πρότεινα και κάτι που θεωρώ καλύτερο, γιατί δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για κάτι που αντικειμενικά δεν το αξίζει (βλέπε fender). Φυσικά αυτό είναι προσωπική μου άποψη, έτσι? Αν έχεις κολλήσει με music man, τότε πάρε ένα stingray και θα'σαι μια χαρά. Ειδικά αν πάρεις κανένα με maple ταστιέρα δεν θα ξεκολλάνε τα δάχτυλά σου από πάνω του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι maple 5χορδο ελεγα μιας και εχω rosewood και εβενο στα αλλα θελω κατι διαφορετικο αλλιως με βλεπω στον antonis που κανει και καλη δουλεια. .

 

 

Για κοιτα αυτο και πες μου !!! ;D

 

 

http://cgi.ebay.co.uk/Musicman-Stingray-5-Bass-USED-Pristine-Condition_W0QQitemZ330202818842QQihZ014QQcategoryZ4713QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείται ότι είναι πολύ καλό μπάσσο, απλά δεν είναι του γούστου μου. Έχω συνηθίσει σε 24άρες ταστιέρες, πιο χοντρά μπράτσα, "extra" μαγνήτες (neck) κλπ., αλλά φυσικά είναι πολύ καλό μπάσσο. Εφόσον σου αρέσει και το'χεις δοκιμάσει και σε βολεύει go for it.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με 1000-1200 ευρώ βρίσκεις πολύ άνετα ένα μεταχειρισμένο stingray σε άψογη κατάσταση. Σε σχέση με το bongo, το οποίο εμφανισιακά είναι απαίσιο γνώμη μου, υπάρχουν ηχητικές διαφορές αλλά όχι και τίποτα σημαντικό.

 

Για fender καινούργιας παραγωγής ούτε καν να το σκέφτεσαι, με τα ίδια χρήματα κάνεις πολύ καλύτερο custom μπάσο στα μέτρα σου και active αν θέλεις. (Χωρίς ιδιαίτερη μεταπολιτική αξία όμως). Αν σε ενδιαφέρει όμως η μεταπολιτική αξία και βλέπεις αυτή την αγορά σου κάτι σαν επένδυση με 1500-1700 ευρώ βρίσκεις ένα Fender 70's Precision το οποίο είναι καθαρή επένδυση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο που να ψαξω για να βρω μεταχειρισμενο stingray ???? για ριξε καμοια ιδεα....

 

4άρι η 5άρι? 4άρι βρίσκεις άνετα. 5άρι ποιο δύσκολα και ίσως όχι και σε πολύ καλές τιμές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου