Προς το περιεχόμενο

Πολλά waves...?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Guys, έχω ένα παλιό project ολοκληρωμένο με κανονικά drums,κιθάρες φωνές και τα λοιπά,αλλα από τότε που το είχα φτιάξει με την μπάντα μου δεν μου αρεσε το αποτέλεσμα. Προχθές λοιπόν είπα να ασχοληθώ ξανά από την αρχή. Για 3-4 ώρες πάλευα να φτάξω τον ήχο στα drums με διάφορα waves plugins και ενώ τα είχα καταφέρει σχετικά κ ήμουν αρκετά ικανοποιημένος ,#$%@#$%@#$%$%@%$!!!!!!!

 

Αποθηκεύω το project,το ξανανοίγω κάποια στιγμή και δεν μπορούσε να φορτώσει λέει κάποιο από τα plugins..Κάθε φορά που το άνοιγω κάποιο δεν μπορεί να φορτώσει.Κοινώς έχασα όλη τη δουλειά που έκανα..

 

Λέτε να φταίει οτί έβαλα αρκετα πλαγκινς και τα έπαιξε?Δεν μου έχει ξανατύχει..

 

Info:amd4200+,1Gb ram και τα πλαγκινς ήταν σχεδόν ολα της waves!

www.myspace.com/subfireband

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσπαθησε να βγαλεις τα plug-ins που χρεισιμοπιεις σ'αθτο το project ap to directory (se mac einai :Library->Audio->Plug ins ->VST. gia pc nomizw : C->Προγραμ φιλεσ->Steinberg->Vst h' kati tetoio).

 

Μετα ανοιξε παλι το project και δες αν ανοιγει. Αν ναι, κλεισε το host που χρεισιμοποιεις και αρχισε να βαζεισ παλι πισω τα plug-ins ενα ενα μεχρι να σοθ σκαλωσει. ΟΠ! αυτο φταιει, το τελεθταιο plug-in ποθ εβαλες  ;D

 

καλη τυχη

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου