Προς το περιεχόμενο

βιβλίο για drums


Προτεινόμενες αναρτήσεις

μήπως έχει κανείς υπόψη του κανα καλό βιβλίο για να μάθει κανείς ντραμς; μιλάμε για αρχάριο τελείως.

 

Γενικά είναι δυνατόν να μάθει κανείς τίποτα μόνος του από βιβλία; Δεν μιλάω για κάποιον που έχει στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά αλλά για κάποιον που απλά θέλει κάποια στιγμή να "κοπανάει" λίγο μαζί με φίλους και να παίζει σωστά.

 

Αν ξέρει κανείς κανά βιβλίο (ελληνικό, αγγλικό) ας προτείνει τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα φιλε μου.υπαρχουν χιλιαδες βιβλια για τυμπανα.το θεμα ειναι αν ξερεις να διαβάζεις παρτιτουρα για τυμπανα και κατα ποσο θα καταλαβαινεις το σωστο απο το λαθος διαβαζοντας και παιζοντας μονος σου.τεσπα η προσπαθεια μετραει σου δθνω μερικα αξιολογα βιβλια που τα εχω βγαλει και τα καναμε στο συγχρονο ωδειο θεσαλονικης : 1) syncopation 2)the new breed του chester 3)απο την σειρα του agostini το ροζ το μεγαλο  νομιζω το νουμερο 3 ειναι 4)ενα του SIEGFRIED FINK για εμβατηρια και επισης σελιδες virtualdrumming.com drumbum.com onlinedrummer.com πιστέυω να βοηθησα καλη μελετη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρότι υπάρχουν πολλά βιβλία και DVD, τίποτα δεν είναι καλύτερο από μερικά μαθήματα με ένα καλό δάσκαλο.

Ειδικά τώρα που ξεκινάς, όσο σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά κι αν θέλεις να ασχοληθείς, καλό είναι να έχεις κάποιον από δίπλα να σου δείξει τα βασικά και να σου διορθώνει λάθη που μπορεί να εξελιχθούν σε "κακές συνήθειες" τις οποίες αργότερα δύσκολα θα μπορέσεις να αποβάλλεις.

Μετά από κάποιο διάστημα, ανάλογα με το αν και πόσο θα συνεχίσεις να ενδιαφέρεσαι μπορείς να προχωρήσεις και μόνος σου.

Όχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρετικοί αυτοδίδακτοι μουσικοί (αν και το "αυτοδίδακτοι" είναι σχετικό - κάποια στιγμή, κάποιος τους έδειξε μερικά πράγματα), αλλά δεν έγιναν εξαιρετικοί επειδή, αλλά παρά το ότι ήταν αυτοδίδακτοι.

 

Παρ' όλα αυτά, αν θέλεις οπωσδήποτε να ξεκινήσεις μόνος σου, τα δύο πρώτα βίντεο (DVD) του Weckl (Back to the Basics και The Next Step), καθώς και το Everything Is Timekeeping του Peter Erskine (επίσης βίντεο) είναι πολύ καλά για αρχή, αν και υπάρχουν και εκατοντάδες άλλα.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν αμφισβητώ την αξία των μαθημάτων με δάσκαλο, τόσο για το χαμένο χρόνο όσο και για τις κακές συνήθειες απο τις οποίες θα σε γλυτώσει.  Εχω κάνει και εγώ κάποια χρόνια μαθήματα κιθάρας και ένα χρόνο πλήκτρα. Απλά τα ντράμς δεν είναι ο τομέας μου και θέλω μόνο να μάθω κάποια πράγματα για να κάνω την πλάκα μου. Απλά αυτά τα πράγματα ας τα μάθω με ένα σύστημα. Γι'αυτό θέλω τα βιβλία.

 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου