Προς το περιεχόμενο

ΕΧΩ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΕΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε οι άνθρωποι του noiz που σου μιλήσανε πιο πάνω και συγκεκριμένα κάποιοι που είναι και πιο παλαιοί έχουν πραγματικά βοηθήσοι πολύ κόσμο και έχουν σπαταλήσει πολλές ώρες για αυτό.

Μας δίνουν ΔΩΡΕΑΝ και ΤΖΑΜΠΑΝΤΑΝ γνώση που απέκτησαν με πολύ ΚΟΠΟ και ΧΡΗΜΑ και επειδή αγαπάνε πραγματικά αυτό που κάνουνε μας ενημερώνουν και μας προφυλάσσουν όσο μπορούν ώστε να ξυπνήσουμε να μην γινόμαστε θύματα αισχροκερδείας και να μην κάνουμε λάθος κινήσεις που ίσος έκαναν αυτοί.

Ο ένας βοηθά τον άλλο ώστε να μεταφέρουμε και να πάρουμε γνώση. Αυτό έχει γίνει με πολλές δυσκολίες γιατί σίγουρα είναι δυσάρεστο σε μερικούς να ενημερώνεις τον κόσμο που αυτοί πιο πριν έχουν παραπληροφορήσει.

Δηλαδή φίλε μου κάθονται και «χάνουν τόσο χρόνο και κάνουν τόσο κόπο για την πάρτι σου και μόνο!» Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπολογίσεις και να ασχοληθείς περισσότερο με αυτά που σου είπαν και δεν θα έπρεπε να έχεις αυτή την απαξιωτική συμπεριφορά. (Επισημαίνω να ασχοληθείς και όχι απαραίτητα να αποδεχθείς)

Στο κάτω - κάτω δεν είναι κανίς υποχρεωμένος να σου απαντήσει και επίσης δεν έχει κανείς όρεξη να τσακωθεί μαζί σου και το λέω αυτό γιατί έδηξες εριστική συμπεριφορά. Αν είναι να γράφεις στα @@ τον άλλο μην ρωτάς καθόλου όπως φαίνεται τα ξέρης όλα άσε καλύτερα να κάνουν θέμα κάποιοι «σαν και εμένα» που δεν ξέρουν και ενδιαφέρονται να συζητήσουν και να μάθουν και μην χαλάς την παρέα απλά μπες και εσύ ή μην ασχολείσαι.

 

Tuff P. ΜάΓοΣ ……. Piece! :D

uff P. *Μάγος*

~Hip-Hop Salonika~

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι minor μόνο θέλω να συμπληρώσω.

 

Τα ΑΚG studio ακουστικά άκουσε τα πρώτα γιατί κάποιος μου έλεγε ότι στέλνουν τον ήχο στο πίσω μέρος της εγ-κεφάλας μας και όχι στο μπροστά όπως άλλα.

Επίσης, αν δουλεύεις κοντά στα μικρόφωνα θέλεις closed system ακουστικά. Αν θέλεις AKG συγκεκριμένα δες τα k 271s.

Εγώ έχω beyerdynamic DT 770 PRO/80 Ohm. ¶κουσε τα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω και τα K271s και τα DT770. Τα πρώτα είναι πιο ισορροπημένα ίσως στον ήχο, πιο rounded, και νομίζω πως είναι καλύτερα αν κάποιος θέλει να εστιάσει στις μεσαίες συχνότητες για να διορθώσει κάτι. Τα 770 είναι τελείως V και απείρως πιο αποκαλυπτικά κατά τη γνώμη μου. Για κατάσταση ηχογράφησης και τα 2 μια χαρά είναι, αν και βρίσκω τα AKG πιο ξεκούραστα - τα χρησιμοποιώ και για να ακούω μουσική. :wink:

 

Αγαπητέ acid_rain, έχε υπ'όψιν σου ότι εδώ μέσα οι συμβουλές είναι καλοπροαίρετες - δε συνάντησα ποτέ κάποιον που να θέλει το κακό του άλλου. (ένας το έπαιζε professor και δεν είναι πια εδώ... :wink: )

 

Το PC που σου πρότειναν πολύ φοβάμαι πως δε θα σε καλύψει - τουλάχιστον όχι για πολύ. Επίσης, για να γράψεις ηλεκτρικές κιθάρες, ένα Shure SM57 δεν το γλιτώνεις - ευτυχώς, είναι φτηνό.

 

Γενικά, έχε υπ'όψιν σου ότι ο καλύτερος κρίκος του signal chain σου θα ακουστεί τόσο καλά όσο ο χειρότερος κρίκος. Με τη Behringer την κονσόλα, ακόμα και Avalon προενισχυτή να βάλεις και Neumann μικρόφωνο, δε θ'ακούσεις και πολλά. Με εξωτερικό προενισχυτή και compressor Behringer, μάλλον χειρότερα θα τα κάνεις. Θα σου πρότεινα να λάβεις σοβαρά υπ'όψιν σου τις συμβουλές του Dither.

url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου