Προς το περιεχόμενο

οταν μιλαμε για συναισθημα...


ignantios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 68
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

If we play less loud, we can feel much better.!

Σοφότατο φίλε ziggy...Μπράβο! 8)

 

playloud δε συμβιβάζεσαι με τίποτα ρε παιδί μου. Βέβαια στη προκειμένη περίπτωση δε μιλάμε για συμβιβασμό. Μιλάμε για ένα απίστευτο κομμάτι που ενώ είναι τόσο όμορφο, εσύ κάτι βρήκες, κάπου ξετρύπωσες, κάπως χώθηκες, είπες αυτό που είπες. ::)

 

Δηλαδή εσένα ο μπουζουκτσής δεν σου άρεσε; Το πώς έπαιζε, το τι μελωδίες είχε μέσα του και τις έβγαλε, τα sweep-άκια τα πεντακάθαρα, το συναίσθημα ρε άνθρωπε..Αλλά ξέχασα, δεν παίζει loud....όντως...εντάξει.

 

Ο καθένας ας πάρει αυτό που θέλει. Δεν θα σε υποχρεώσουμε να πεις ότι ήταν απίστευτος.

Την γνώμη σου λες... ;)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πανω αριστερα στο βιντεο παιζει κ ο Alter! ;D

 

παντως κ εμενα δεν με αγγιξε μία.κανενα προβλημα,αλλη τραχυτητα εχει ο καθενας και σε διαφορετικα ερεθισματα. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσεις δεν ειστε ανθρωποι...ειστε ..απανθρωποι!! ;D ;D

 

Χρειαζεστε ΔΡΑΣΤΙΚΗ εκπαιδευση..... :)

 

Τα ιδια μας εκανε και ενας παιδικος μου φιλος (μεγας και τρανος διευθυντης κλασσικης ορχηστρας τωρα πια στο εξωτερικο με λαμπρες σπουδες) και τον φτιαξαμε (μας ευγνωμονει τωρα πια...) με ενα φιλο μου καταλληλα...

 

Η ολη διαδικασια ηταν πολυ απλη:

 

Toν ακινητοποιησαμε (σοβαρα μιλαω δεν κανω πλακα),τον ΔΕΣΑΜΕ πανω σε μια καρεκλα ωστε να μη μπορει να κουνηθει ΚΑΘΟΛΟΥ & του βαλαμε ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ με τα ΑΠΑΝΤΑ του Καζαντζιδη/Γαβαλα/Χιώτη για 4-5 ωρες... ;D ;D

 

Η μεθοδος ειναι ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ....εγινε ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ;D ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελα μωρε,το αν σε αγγιζει κατι νομιζω ειμαστε αρκετα ωριμοι να το αναγνωρίζουμε.Δε νομιζω οτι περιεχει κολλήματα μέσα.Eκτιμηση και σεβασμο προσωπικα αποδιδω (ειδικα στον ελαιοχρωματισμο)

 

και σιγα το βασανιστηριο που κανατε.ανετα ακουω κι εγω 5 ωρες Καζαντζιδη...αρκει να μου εχετε κανει ολικη ναρκωση  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Τερζής όσο περνά ο καιρός με συγκινεί όλο και λιγότερο, αλλά παραδέχομαι και τις ερμηνευτικές του ικανότητες και το εν λόγω κομμάτι ως σύνολο.

 

Οι μπουζουξήδες είναι φίλοι μας βρε. Μην εξάπτεστε.

Λάβετε υπόψιν ότι η του μπουζουκιού δεξιοτεχνία είναι η μόνη που μοιάζει ικανή να δώσει αύριο-μεθαύριο ένα καλό (όσο και κουραστικό) μεροκάματο σε ένα νέο παιδί. Και αυτά τα παιδιά, από την ίδια τη φύση του οργάνου και της μουσικής που υπηρετεί, ,εκπαιδεύονται για να γίνουν πρώτα και κύρια σολίστες. Ζογκλέρ υπάρχουν φυσικά αλλά...μην καίμε και τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

 

Εξάλλου, θεωρώ μεγάλο ευτύχημα για τους μπουζουξήδες το γεγονός ότι το μπουζούκι διδάσκεται (στα χαμηλότερα τουλάχιστον επίπεδα) με μεθόδους "ξεπατικωτούρας" κλασσικών κομματιών, και δεν έχει γίνει, ακόμα τουλάχιστον, "βίδες" σε λεγκάτα, arpeggios, tapping, sweep picking etc etc... ;)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eλα ρε Ιγνα, καλημερα...

Για να απαντησω ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτο που λες, ΟΧΙ, το κομματι δεν με αγγιζει (εμενα), για την ακριβεια ουτε κοντα μου δεν περανει, αυτο και ολα τα ομοια αμανετζιδικα, νταλκαδιαρικα κι εγω δεν ξερω τι αλλο...

Δεν καταλαβαινω ρε παιδι μου ΓΙΑΤΙ ενω λεμε οτι ακουμε ξερω γω απο Miles μεχρι Toto (και αλλα 100000000) ΟΤΑΝ εχουμε τις μαυρες μας δεν ακουμε το "I will remember" (Toto) αλλα το "Μανα δεν μου κολλαν τα ενσημα....".

Δεν ανελυσα το κλιπ απο αποψη τεχνικης, ποσως ενδιαφερει. Απλα επειδη εσυ μιλησες για τον μπουζουκοφευγα, το ειπα. Και οχι, δεν ειναι το οργανο που δινει το feeling. Την ιδια ανατριχιλα εχω οταν ακουω το σολο στο "I'll play the blues for you" (A. King) ,την ιδια στο "Wasted Sunsets" (Deep Purple) απο τον Gillan και την ιδια στο solo του "I got the blues" των Stones που ειναι hammond (Billy Preston)

Τους κυριους που αναφερεις δεν τους ξερω, δεν τους εχω ακουσει κι ελπιζω να μην τους ακουσω ποτε....

 

καλησπερα ΤΑΚΗ ,δεν θα τα χαλασουμε καθολου ...με φιλοξενεις μια εβδομαδα Ροδο να θυμηθω τα φανταρικα μου και ειμαστε ο.κ?οχι? ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κομματι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (ειλικρινα σε οσους δεν αρεσει & δεν ανατριχιαζουν ακουγοντας  συνιστω  να πανε στο ...γιατρο ;D για να τσεκαρουν αν ειναι...ΖΩΝΤΑΝΟΙ... :) ;D ;D ;D)

Τωρα για το αν ηταν ...κιθαριστας.... :o.... και ο ΧΙΩΤΗΣ κιθαριστας ηταν,το ζητημα ειναι οτι στο συγκεκριμενο κομματι παιζει εκπληκτικα (& μοναδικα)

Κλεινω ραντεβου με το νεκροτομειο  ;D

Και το λεω χωρις να μου λειπει το γονιδιο ή ο γονιδης  ;D

Κλασικος μετριος μπουζουκτσης ειναι με λιγο παραπανω ποζεραδικη νοοτροπια και με βοηθεια τη συγκινηση του Τερζη και το κλιμα του στουντιου δημιουργειται εντυπωση (ΙΜΟ).

Το αν το "νοιωθει" το κομματι ο ιδιος λογω "συναισθηματικης φορτισης" που γυρισε στα "πατρια εδαφη" και στο φιλο του Πασχαλη, δεν κανει και το ιδιο και για μενα γιατι α) δεν μ'αρεσει το ιδιο το κομματι, β) δεν μ'αρεσει ο ιδιος ο παιχτης.

Αν θες συναισθημα, ηχο και τεχνικη(που δεν φαινεται), ακου τον ... ΖΑΜΠΕΤΑ. (και αλλοι φυσικα απλα λεω τον μεγιστο, και δεν χρειαζεται να αρχισουμε να συγκρινουμε τωρα  ;)).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου