Προς το περιεχόμενο

Thomann Ελλάδας..


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ελαβντ, εδω μιλαμε για το δικιο των πολυεθνικων-οι εργατοωρες με αιμα ειναι βαμμενες-και εσυ προσπαθεις να αποπροσανατολισεις την κουβεντα. Θα επρεπε να ντρεπεσαι.

 

Θα το ερευνησω νομικα το θεμα, να περιμενεις το εξωδικο μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη η ζεστη εχει αρχισει να βαραει κατακεφαλα ορισμενους και επειδη την μαλακια πολλοι αγαπησαν, τον μαλακα ομως ουδεις, εχω να πω τα εξης:

Το site δυστυχως δεν εμφανιζει διαφορετικα links, με την αλλαγη σελιδας, αλλα παραμενει το ιδιο ανεξαρτητα σε ποια σελιδα πλοηγεισαι. Ετσι λοιπον δεν προσεξα πως η σελιδα  που εκανα ποστ, δεν εμφανιστηκε αυτη καθ'εαυτη, αλλα αντ' αυτης εμφανιστηκε το κεντρικο www.thomman.gr *. Aυτο που ποσταρα λοιπον, για να ξεχαρμανιασουν και οι ευθιχτοι, ηταν μια Gibson SG 61' reissue, η οποια προσφεροταν στην τιμη των 0 ευρω. Ετσι και εγω, ειπα να κανω λιγο χουμορ, στο κλιμα της ευρυτερης ραθυμιας. Δυστυχως το αποπροσανατολιστικο λινκ δεν βοηθησε προς αυτην την κατευθυνση, και οι λατρεις του Serlock Holmes, της Αγκαθας Κριστι και του μυστηριου γενικοτερα (φευ! εχουμε πολλους εδω μεσα) αρχισαν να πλεκουν ιστοριες. Αντε, να τους αφησω να τις συνεχισουν... :)

 

Σ.τ.σ.: Παρτε κανεναν ανεμιστηρα, βοηθαει.

 

Τωρα αμα πω οτι δεν καταλαβα τιποτα οσον αφορα λαλακες, λαλακια, ανεμιστηρες, Αγκαθα, ευθικτους, πλεκτανες ...

 

* και σε αυτο το URL υπαρχει λαθος, αντι www.thomman.gr μαλλον εννοουσες www.thomann.gr ?

My love for you is ticking clock, Berserker

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ.τ.σ.: Παρτε κανεναν ανεμιστηρα, βοηθαει.

 

Αν κατάλαβα καλά, έγραψες ένα ολόκληρο ποστ για να με πεις μαλάκα; Και μάλιστα ενώ παραδέχεσαι ότι είσαι στραβός και δεν είδες τι λινκ έβαλες; Να ανοίγεις λοιπόν τα ματάκια σου και να κοιτάς τι ποστάρεις, διότι δεν το είδες όταν έκανες copy, δεν το είδες όταν έκανες paste και δεν μπήκες καν στο κόπο να το ελέγξεις ΑΦΟΥ το πόσταρες.

 

Είσαι λοιπόν που είσαι μύωψ, μας λες και μαλάκες που δεν μαντέψαμε ότι κάνεις χιούμορ, χρησιμοποιείς και το ποστ του elavd για να επανέρθεις μόλις ένα ποστ μετά προκειμένου να (ξανά) ειρωνευτείς το ότι υπογράμμισα την ανευθυνότητα του να μιλάς για απάτη ενώ απλά δεν ξέρεις ούτε τι λες, ούτε τι βλέπεις, ούτε τι ποστάρεις.

 

Την επόμενη φορά που θα κάνεις κάποια παρόμοια μαλακία όμως, να γράψεις και το ονοματάκι σου, διότι αν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εμφανιζόταν και ρώταγε "παιδάκια, ποιοι είστε εσείς που με λέτε απατεώνα;" να τον στείλουμε σπίτι σου να δροσιστείτε παρέα με τον ανεμιστήρα σου.

 

:)

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα, η παρεμβαση μου ηταν σχεδον ανουσια, επρεπε να σε αφησω να εκτειθεσαι. Εισαι σχεδον απολαυστικος.

 

Απόλαυσέ το λοιπόν.

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης, όποιος βρίζει, θα τρώει κλείδωμα το thread, θα τρώει ένα κάρμα μείον και θα τρώει και εισήγησή μου προς τον admin ώστε να τον στέλνουμε στα τσακίδια. 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου