Προς το περιεχόμενο

M-AUDIO KEYSTATION PRO88 - ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους!

 

Τελευταία μελεταω να αγοράσω ένα αξιοπρεπές midi κλαβιέ - ως τωρα είχα ενα παλιό αρμόνιο για να κάνω τη δουλειά μου. Εψαξα για βαρυκεντρισμενο κλαβιέ 88 πλήκτρων με knobs/sliders και γενικά ρυθμίσεις που να μπορούν να προσαρμόζονται στα διάφορα softsynths για πιο ενδιαφερον LIVE παίξιμο.

Με τα πολλά βρήκα την πιο φθηνή λύση!! Το εν λογω πλήκτρο! Αλλά δεν εχω την παραμικρή ιδέα του τι εστι βαρυκεντρισμένο πλήκτο από την Μ-AUDIO.

Η επόμενη λυση (αρκετα πιο ακριβη) ειναι το Studiologic VMK188 του οποίου το κλαβιέ είναι δοκιμασμένο.

Επειδη δεν θέλω να παρω γουρούνι στο σακί pls πειτε μου αν καποιος το εχει δοκιμάσει ή αν υπάρχει σε κανενα μαγαζι στοκαρισμένο να το τσεκάρω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα το βρείς "στοκαρισμένο" στην αντιπροσωπεια. Λέγεται "Ελίνα" (www.elina.gr). Αν ψάξεις παλαιότερες δημοσιεύσεις θα δεις ότι και άλλοι έχουν πει τη γνώμη τους, ανάμεσα στους οποίους είμαι και εγώ.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To M Audio - Keystation Pro 88 το έχω δοκιμάσει έχει 59 knobs, buttons κτλ! και έχουν πολύ καλή αίσθηση δεν είναι δηλαδή σαν «ψεύτικα» σε αντίθεση με το υπόλοιπο εξωτερικό που είναι λίγο «ξενέρα» και σε LIVE καταστάσεις δεν νομίζω να αντέξει.

Τα πλήκτρα του είναι αρκετά καλά και πλησιάζουν αρκετά στο πιάνω (νομίζω ότι ρυθμίζεται η σκληρότητα χωρίς να είμαι σίγουρος) βέβαια δεν είναι σίγουρα το ίδιο με το πιάνο αλλά το προσεγγίζει.

Γενικά πιστεύω ότι είναι πολύ καλό για τα λεφτά του και για τις δυνατότητες που έχει (τα knobs, buttons κτλ. Είναι πλήρως προγραμματιζόμενα και λειτουργούν με τα VST)

uff P. *Μάγος*

~Hip-Hop Salonika~

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Maudio το δοκίμασα και εγώ και ο keyboardιστας του μπάντας μου αλλά δεν μου άρεσε και πολύ. Τελικά πήρε ένα fatar στα περίπου 500 ευρατζέλια που το θεωρούμε καλύτερο, καλύτερο σαν κλαβιέ αλλά δεν λένε και πολύ τα faders & rotery του fatar , φυσικά προσωπική άποψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και σε LIVE καταστάσεις δεν νομίζω να αντέξει.
Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι πριν λίγες μέρες μου έπεσε ένα μεγάλο καδρόνι (μη ρωτήσετε που βρέθηκε) πάνω στο όργανο, σε μία από τις πλαστικές επιφάνειες που βρίσκονται αριστερά του συνόλου με τα κουμπιά. Προς μεγάλη μου έκπληξη (καθώς και εγώ το θεωρούσα κάπως νιανια) το πλαστικό δεν κατάλαβε τίποτε, αν και το βάρος του ξύλου ήταν σημαντικότατο (πάνω από έξι κιλά). και έπεσε πάνω του από ύψος 70-80 εκατοστών.

 

Επίσης, μια και βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον, να σας δώσω και μία σημαντική πληροφορία: στα έντυπα της M-Audio που μοιραζόντουσαν στην Φρανκφούρτη, είδα ότι σύντομα, το ίδιο (σχεδόν) όργανο, θα υπάρχει σε ΜΑΥΡΟ φινίρισμα, το οποίο αν το δείτε ενδέχεται να πάθετε γκαργκακόμπλα (όπως έπαθα εγώ). Οπότε προτείνω λίγη υπομονή σε οποιονδήποτε υποψήφιο αγοραστή. :)

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ρε συ Eye, είσαι ευχαριστημένος από το όργανο? Μου τσιμπάει την καρδιά κάθε φορά που το βλέπω στην Ελίνα, αλλά είναι πολύ βαρύ το άτιμο... Για live θα το συνιστούσες?

Γιάννης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου