Προς το περιεχόμενο

αγορά σαξοφώνου


pianistas78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδιά!!θέλω να αγοράσω σαξόφωνο μιας και έπαιζα παλιότερα γύρω στα 500 ευρώ.να προτιμήσω alto ή tenoro ? ποιά από τις 2 μάρκες προτείνετε ?

 

http://www.musica.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=6093&pcode=H002_I006093

 

 

http://www.musica.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=6092&pcode=H002_I006092

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες αργότερα...

Καλησπερα φίλε.Kαταρχάς τι μουσική θές να παίζεις στο σαξ? Τζαζ ή και κλασσική?  Το τενόρο ειναι πιο τζαζοιδες αλλά το μεγαλυτερο κομάτι του ρεπερτορίου έχει γραφτεί για άλτο. Στην θέση σου θα επέλεγα άλτο μια και είναι ακόμα είσαι στην αρχή και για την ακρίβεια το selmer. ΒΒέβαια δεν είναι κανονικό γαλλικό σελμερ αλλα perlude(θυγατρική)Δυστυχώς 500 ευρό είναι οριακά για όργανο μια και μόνο τα άλτο αποτελούντε από 880 διαφορατικά κομάτια. Στην θέση σου θα έψαχνα για ένα trevor james :the horn classic.(600 καινούριο)  Αλλά υπάρχει και η επιλογή  yamaha  τα οποία έχουν καλή ποιότητα κατασκευής αλλά πρωσοπικά νομίζω πως δεν έχουν τόσο χρώμα στον ήχο τους.  Στην Ελλάδα τα  αγγλικά t.james  τα φέρνει o  Μιχαλιτσιάνος Πέτρος www.mihalitsianos.gr/ και τα yamaha ο νάκας. (κλασσικά)  Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τα βρείς και αλλού.  Πάντως μην πάς να πάρεις με τπτ κινέζικο και noname όργανο  γιατι θα σου φέυγουνε κομμάτια. (όπως και σε μένα ;D)

Trance-former

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου