Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα (;) με το nut...


kultura

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε παίξει πριν κανά 15ήμερο με έναν φίλο. Αν έχεις εξάβιδο τρέμολο, προσπάθησε να ξεβιδώσεις λίγο τις βίδες που κρατάν τη γέφυρα στο ξύλο.

Αν είναι νατ θα πρέπει να ακούς κι εκείνο το χαρακτηριστικό "τιιινγκ" όταν η χορδή καταφέρνει να κινηθεί στο νατ. Το ακούς;

Πάντως αφού άλλαξες από 10 σε 11άρες, καλό είναι να κάνεις και ένα σετάπ.

 

Edit: Δες εδώ - απάντηση 17 http://www.noiz.gr/index.php?topic=157845.10

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εγω ημουνα μικρο,μακακα,ασχετο με αυτα τα πραματα.Ουτε χορδες δεν ξερω να αλλαζω ακομα καλα καλα.Σταυροκοπιεμαι να κατσουν οι σωστες στροφες με τη μια.Μπερδευονται και αντε να τις φτιαξω και μαχαιρια και κατσαβιδια ναπούμ.Δεν τα παλευω αυτα γμτ.

 

 

Αυτο το τίνγκ απο το νάτ το ακουω και γω οταν τραβάω σαν τοξο τη χορδη.Οταν την παιρνω απο το στάντ εχει κουρδισει ολη πιο πανω κ τις τραβαω να τις φέρω :P Αν δεν ερθουν ετσι γιατι 8ελουν πολυ λιγο μετα κοιταω απ τα κλειδια.

 

Γινονται αυτα πουθενα στον κοσμο?

 

 

Γενικα παρατηρω οτι για να αρχισει να χαλαρωνει η χορδη απο το κλειδι πρεπει να κανει μεγαλη κινηση.Σαν να κολαει στο νατ δηλαδη.Δεν με πειραξει την εχω συνηθησει κ δεν κανω τρεμολοσηκωματα οποτε δεν ξεκουρδοκουρδίζει.Να μην το πειραξω τωρα κ τρεχω ε.Το μαστορι τοτε ειχε πει για αλλαγη στο νατ κ στα ηλεκτρικα γιατι ειναι μαπα.Φανταζομαι επεσε μεσα κ στα 2.Ο επιλογεας κανει κατι ωραια εφε τωρα τελευταια κ μαμω.

 

 

ΟΚ στοπ τα ασχετα στο θεμα. Σορρυς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πιστευω οτι εχει να κανει με το τρεμολο το ιδιο. Αν δεις πως δουλευει το τρεμολο, παταει πανω σε "λαμακια" με ακμη αιχμηρη. Αν αυτη η ακμη εχει κανει πατουρα και παταει σε μεγαλυτερη επιφανεια απο σημειο, τοτε κολλαει.

Η γιατρια ειναι μαστορας να δει ποσο εχει φαγωθει. Καποιοι τα λιμαρουν και επαναφερουν αυτην την αιχμηρη εδραση. Αλλοιως Αλλαγη.

την πάτησα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ειναι σεταρησμενη απο μαστορα και το κανει ακομη ψαξτην με το κοκαλακι (nut) πολες φορες μετα απο τραβηγμα με χερι η τρεμολο αν δεν ειναι αρκετα ανηχτες οι σχησμες των χορδων το κοκαλο δεν αφηνει να κανουν πληρη επαναφορα και οποτε χανεις το κουρδησμα.μπωρεις να το παρατηρησεις.κατεβαζοντας το τρεμολο κοιτα τις χορδες αναμεσα στο κοκαλο και στα κλειδια.πρεπει να φενετε οτι μαζευουν δηλ. θα δεις να κανουν τη διαδρομη.αν οχι εκει ειναι το προβλημα.αυτο ειναι το πιο αοπλο πριν πας σε παρεμβαση στον καβαλαρη.ειχα το προβλημα με ολοκαινουργια ltd και αλλαξα το nut με ενα το οποιο εχει κατι απο ivory στη συθνθεση του και απελευθερωνει λαδυ!αφηνονυας τις χορδες να γληστρουν και να ειπαρχει επαναφορα.

papa don't take no mess!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου