Προς το περιεχόμενο

Τριγκοαμάξι


trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

jazz,yaris,mazda 2...

κανε ενα test drive δες ποιο σου αρεσει πιο πολυ και παρε ενα απο αυτα τα 3!

οποιο και να παρεις απο αυτα τα 3,θα το κρατησεις μια ..20ετια βαζοντας μονο ..λαδια.. ;)(και θα εχεις και καλη οδηγικη συμπεριφορα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 165
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

απορρίπτεις κατευθειαν τα 4 "φτηνιαρικα" κατευθείαν ε?

 

Μπορεις να μου πεις και λίγο το σκεπτικο?Να εχω ιδεα για τους λογους απορριψης ρε παιδι μου.

 

Το opel ας πουμε που δινει και εγγυήσεις και ειναι φτηνο και δεν καιει τπτ γιατι το ριχνεις Χ ?

 

Με το sirion ξερεις τι παιζει στην παραπανω ερώτηση?

 

Πιασε την κιθαρα επιτέλους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ξέρεις ότι βγαίνει καινούριο jazz (πολύ) σύντομα. Αν είναι να πάρεις το υπάρχον, πρέπει να έχει μεγάλη έκπτωση.

 

Απ τη λίστα θα απέρριπτα τα sirion και agila καθώς είναι μικρότερης κατηγορίας απ τα υπόλοιπα και θα έχεις ένα και μοναδικό αυτοκίνητο, που σημαίνει και ταξίδια κλπ. ίσως να ναι λίγο πιο σβέλτα όμως. Νομίζω πως το τζαζ είναι το πιο ολοκληρωμένο, αν μπορείς ν' ανεχτείς την εμφάνισή του. Διατίθεται και με ένα πολύ καλό αυτόματο κιβώτιο, αν σ΄ ενδιαφέρει.

 

Προσωπική μου επιλογή (πριν το τεστ ντραιβ) θα ήταν μάλλον το mazda 2.

 

Για την εγγύηση δεν έχω ιδέα.

one colour: black - and shades of grey

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξερω οτι αλλάζει το jazz μου το ειπε ο υπάλληλος.Εχει εκπτωση -500 τώρα και δεν ξερω αν θα γινει και μεγαλύτερη εκπτωση σ'αυτο.

Το agila-sirion ειναι οικονομικά-φτηνα-με καδενα(φτηνοτερο σερβις κ λιγοτερα το agila ανα 30.000).

 

Το mazda κι αυτο με καδενα ειναι το νουμερο 1 ως τώρα στην ερευνα που εχω κανει.Απλα τσιμπάει λιγο η τιμη του αλλιως ειναι ιδιο με αυτα του sirion.Διαφερει με την opel λόγω σερβις-αλλαγη λαδιων ανα 30.000 και 6 χρονια εγγύηση αλλα και τιμη.

 

Στη θεση του agila μπαίνει και το corsa αν θέλετε.Για μενα ολα αυτα αυτης της κατηγοριας δεν ειναι αμαξια που χαιρομαι να τα βλέπω.Τα sedan και αυτα που μ'αρεσουν προς το παρόν δεν τα χρειαζομαι οποτε κοιταω μονο λίγο χωρο και οικονομια στην αγορα,στο σερβις,στην καταναλωση.(εννοείται και η αξιοπιστια-εμπειρια των εταιριών γι'αυτο και εβαλα αυτες τις εταιριες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου trigga θα σου πω το εξής....Πάνε σε μια μάντρα μεταχειρισμένων, πρόσεξε τι μάρκες θα δεις περισσότερο. Αυτές που θα δεις λοιπόν λιγότερο θα είναι toyota,honda,etc.Εν ολίγης φίλε μου πάρε toyota σωθείς. Έχω δύο, ένα starlet '91 και ένα corola '98 και τώρα σκέφτομαι να δώσω το starlet για απόσυρση και να πάρω ένα auris. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκανα τεστ drive το agila 1,2 corsa 1,4 k ceed 1,4.

 

The winner is ofcourse kia ceed.Αλλη κατηγορια, άλλο πράμα.Αυτοκίνητο που παταει στο δρόμο και σε πολύ καλά χρήματα.Γκάζι οποτε θες σε σχέση με τα αλλα δυο που ήταν χειροτερα απο το baleno Που οδηγώ τώρα και ειναι 1,3 και 7 ετών.

 

Μένει το jazz,colt,sirion,mazda 2 , yaris  για τεστ, αν και με το ceed αντιπαλο πλεον το κοβω να βγαίνουν εκτός ολα αυτα.

 

Α ξεχασα να πω οτι η κατανάλωση στον δρόμο και στα 3 ήταν η μικρότερη στο ceed.Και τα πατησα λίγο να δω κιολας τι λενε.Τα opel ηταν τεεεεελειως ψόφια και απογοητεύτηκα οσο δεν παει.Στις ανηφορες θα πρεπει να σπρώχνω για να ανεβάσουν ταχυτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω πως φτάνω σιγα-σιγα στο τέλος αλλα χωρίς σιγουριά.

 

Για διαφορετικούς λόγους που δυστηχώς δεν συνδιαζονται όλοι μαζι σε ενα αμάξι καταλήγω στα εξής τρία.Yaris 1,3,Jazz 1,4,Ceed 1,4.

Την Παρασκευή το τεστ με βοήθησε αναμεσα στα jazz-colt να απορρίψω το δεύτερο με λόγο τον "εξ επίτηδες" θορυβο που δημιουργεί όπως μου είπε ο πωλητης κ παρατήρησα κ σε φόρουμ.Οι μιτσουμπισάκηδες αρέσκονται λεει στο να ακούνε τον ήχο της μηχανής της εταιριας κ ειναι ο κυριος λογος αγοράς τους(βασικός κ οχι μοναδικος λόγος απορρίψης).Σε αντιθεση με το jazz που μου φανηκε κ πιο αθορυβο απο το ceed στα μεχρι 120 που τα δοκιμαζω όλα.

 

Κοινα ειναι οι εγγυήσεις που στο jazz ερχονται λίγο διαφοροποιημένες(3 εργοστάσιο,+7 προσθετη σε αντιθεση με τα 7 εργοστασιο του ceed και 6 του yaris).

 

Aν μου λεγανε για ομορφια εξω-μεσα θα διαλεγα ceedάρα.Για οικονομια κ πολυμορφικότητα-διάθεση χώρων το jazz.Το yaris μπαινει σαν τριτο λογο του οτι ειναι στη μέση ομορφιας και κατανάλωσης των 2 προηγούμενων.

 

Διαφορες σε ασφαλεια δεν υπαρχουν εκτος των αερόσακων (6-ceed,9-yaris-2(?)-jazz)και οτι το ceed "πατάει", συμφωνα με το ιντερνετ κ το μικρο τεστ drive, καλύτερα στο δρομο κ σε λιγο απροσεκτη οδηγηση ας πουμε μεσα σε μια στροφή.Διαθετει λιγο πιο σπορ στησιμο απο τα αλλα.

 

Τα χρηματα στις εκδοσεις που διαλεξα ειναι τα ιδια με διαφορα -500 στο jazz και τα αλλα δυο στα ίδια.

 

Μειον στην εκδοση yaris ειναι οτι δεν υπαρχει clima.(Στην εκδοση που διαλεξα βεβαια)

 

Το μονο που μενει ακόμη ειναι το τεστ με το yaris που ισως με βοηθησει στην επιλογη.

 

Σκεφτομαι ετσι περισσοτερο για να συγκρινω να δοκιμασω κ τα υπολοιπα που λεω, mazda 2, sirion.

 

Αρχισα να βαριέμαι ελεϊνα το ψαξιμο, ουτε κιθαρα ακουμπαω ουτε τπτ ολη μερα διαβαζω για τα αμαξια κ ρωταω μπας κ βρω ακρη.

Η ειρωνια ειναι στο τελος αυτο που θα παρω να ειναι το χειροτερο κ να βγει κ ελαττωματικό στην κατασκευη κ να τρεχω κ να μην φτάνω. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς τα κει παει η κατασταση αλλα σημερα εμαθα κ κατι αλλο για το ceed.

 

Εχει λεει οργανωθει ολοκληρη διαφημηστική καμπάνια κ λαδώματα παντου για να βγει κ αυτοκινητο της χρονιας.Υπαρχει περιπτωση να ισχύει ολη αυτη η πλεκτανη για να πουλήσει η κια?Το μοντελο βγαίνει μονο ευρώπη κ δημιουργήθηκε γι' αυτην αρα πρεπει να λάδωσε κ σε αλλες χωρες η κια για να τα παει καλα.Δεν μπορει μια ελλαδίτσα να της ζήσει ολοκληρο ολοκαίνουριο εργοστάσιο κ τετοιο μεγαλο βήμα προς την ευρώπη κ την εξέλιξη μεσα απ τον ματζιροέλληνα.

 

Παντως απο ομορφια μεσα εξω ειμαστε κουκλιά.Απο κει κ περα λαδώσαν κ για τα 7 χρονια εγγύηση?Μετα το αλλο που η χιουντάϊ στο ι30 δινει 3 χρονια εγγύηση τι γίνεται?Αυτα τα δυο ειναι ολοϊδια κ η μια κοντραρει την αλλη στην εγγύηση με τον ιδιο ακριβως κινητήρα.

 

Αντε να βγαλεις ακρη παλι....Οσο το ψιρίζω αλλο τοσο το χάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μην κοιτας τις εγγυήσεις ειναι μαιμούδες.......

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου